tiistai 7. elokuuta 2012

Day 382: Happy wedding anniversary, darling!

Tänään oli kahdeksas hääpäivämme. Kaksi isompaa neitiä olivat touhunneet jotain huoneessaan pitkään aamulla, ja me aikuiset kiusasimme että siellä on vaan katsottu youtubesta kiellettyjä juttuja, mutta kävikin ilmi että he olivat heränneet aikaisin aamulla askartelemaan meille hääpäiväkorttia. Voi miten suloisia tyttöjä! Kortti oli todella kaunis ja olimme ihan liikuttuneita kun sen saimme. Muuten emme hääpäivää juhlistaneet, vaan mietimme että uudessa kodissa sitten voisi iskeä kaksi kärpästä yhdellä iskulla ja avata vaikka skumppapullon. Pelasimme päivän wiitä tyttöjen kanssa, kun sää oli sateinen eikä ulosmeno houkutellut. Virkkasin korin valmiiksi siinä sivussa, siitä tuli vähän lötkö liian ohuen langan takia mutta muuten hauska. Laitoimme taas grillikylkeä uuniin hautumaan, tällä kertaa valmiiksi marinoitua. Illalla kävimme viemässä nuorimman tytön urheilukouluun ja innostuimme siinä itsekin urheilemaan kuuden kilsan lenkin verran, kyllä se tuntui hyvältä. Illalliseksi oli grillikylkeä, salaattia ja ihania rosmariiniporkkanoita. Valmis marinadi ei maistunut kovin hyvältä, joten opimme sen että jatkossa oma marinointi kehiin.

Ihanan hääpäiväkortin saimme tyttösiltä aamun yllätyksenä. The girls surprised us in the morning and gave us an amazing wedding anniversary card.

Koskettavan runon olivat tytöt myös löytäneet googlettamalla. The girls had done some googling and found a touching poem for the card.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti