torstai 28. heinäkuuta 2011

Day 5

Enpä olisi uskonut että vadelmien poiminta voi olla niinkin helppoa kuin se oli. Kypsät marjat suorastaan hyppäsivät astiaan. Aiempia kokemuksia oli vain mustikan poimimisesta ja vadelmat vei voiton kirkkaasti, ei mitään epäilystä. Ja jälleen yksi ennenkokematon asia lisätty koettujen listaan. 

Aamuvarhaisella heräämisen vastapainoksi loppupäivä lähinnä syötiin, ensin vadelmia, sitten vadelmarahkaa, sitten eri sorttisia makkaroita, sitten lättyjä sekä tavallisella että kookoskermataikinalla eri täytevaihtoehdoin... ja lopuksi saunomaan. Täydellistä lomapäivää varjosti ainoastaan alkava nuha. Siis miten voi saada nuhan keskellä kesää?

Nämäkin pulleat ja mehukkaat marjat syötiin parempiin suihin.


Vadelmapuskat suorastaan notkuivat kypsien jättimarjojen painosta. Eihän sitä voinut edes kutsua poimimiseksi.Carlos Drake, seikkailija

Luku 5

Carloksen ajatukset ja rahjustamisen oli tylysti keskeyttänyt läheisestä hoitohuoneesta lentänyt stetoskooppilasso, joka tempaisi sankarimme suoraan huoneessa lymynneen hoitaja Lindan kiihkeään ja kuumaan syliin. Hoitaja Linda (vaalea, sinisilmäinen ja tottakai uhkeapovinen, jopa erittäin sellainen) oli kuten muutkin sairaalan hoitajat palavasti rakastunut Carlokseen (joka siis oli naistenmies jne). Linda imaisi törröhuulensa kiinni Carloksen vastakappaleisiin niin voimalla, että Carlokselta meinasi taju mennä (Lindan suuhygieniassa oli myös parantamisen varaa). Pari vajosi intohimoiseen syleilyyn lattialla sopivasti lojuneelle karhuntaljalle, heidän kiihkonsa kuumuus sytytti vieressä olevan takan lempeisiin liekkeihin ja me laskemme hienotunteisuuden verhon hetkeksi uteliaiden ja pervojen silmien eteen. Käymme tässä sillä aikaa tapaamassa Carloksen vähemmän tunnettua velipuolta nimeltään Marlos Drake, leikkailija. Marlos oli tietysti ammatiltaan parturi-kampaaja ja kuuntelemme hetken hänen taidokasta leikinlaskuaan erään asiakkaan kanssa.

-Mikäs se on sellainen kokous, jossa puhutaan paljon? Kysyi Marlos. Hiljaisuutta asiakkaan suunnalta.
-No sehän on tietysti päläveri, höpötti Marlos ja nauraa kihersi itsekseen. Asiakasparan hiljaisuus alkoi saada huolestuttavia piirteitä.
-Entä mitä tekee kiinalainen pariskunta häämatkallaan? kysyi lannistumaton Marlos. Hiljaisuutta, hiljaisuutta.
-Harrastaa tietenkin lomantiikkaa. Ahahhaahaaa, höhöö, krääk, snif, räkätti Marlos. 

Kuinka uhkea Lindan povi tosiasiassa olikaan?

Kuinka paljon velipuolia Carloksella oikein on?

Miksi?

Vastaukset näihin kysymyksiin ja paljon muuta seuraavassa puujalkahuumorin sävyttämässä jaksossa tarinassa Carlos Drake, seikkailija.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti