perjantai 29. heinäkuuta 2011

Day 6: Munkit

Blääh, mulla on gauhea duha. Senpä vuoksi ja muutenkin ollaan vaan lepäilty koko päivä. Iltapuoleen tahdoimme vielä käydä katselemassa Pyynikin kansallismaisemaa ja samalla maistelemassa Suomen parhaita munkkeja, joten porukka autoon ja menoks! Mmm, saatiin munkit ihan kuumina... Munkkienergialla otettiin pikku kävelyt harjulla ja käytiin myös uimarannalla ihmettelemässä naisten rantalentisinnostusta. Ja nyt täytyy tankata lisää munkkienergiaa että jaksaa koko yön niistää. Trööt!

Kari tahtoo brum brum isolla autolla!

On tuossa joku tornikin mutta  mistä niitä munkkeja saa?

Suomen parhaat vieläkin!

Carlos Drake, seikkailija

Luku 6

Sankarimme hoippuroi sairaalan käytävää eteenpäin. Kuiva rapina kertoi karua kieltään siitä miten  kovan hinnan hän oli joutunut maksamaan päästäkseen Lindasta eroon. Pelkästään leikkaussali kuuteen pääseminen alkoi osoittautua melkoiseksi koettelemukseksi (myöskin lukijoille, toimituksemme on saanut lukuisia uhkauksia kieltäen ehdottomasti enää yhdenkään Carloksen puoliveljen esiintymisen tarinassa, hähää, ei muuten totella). Kaikeksi onneksi Carlos saapui juuri sopivasti sairaalan kanttiiniin, jossa hän voisi hetken hengähtää ja nauttia vaikka kamomillateen. Carlos istahti lähimpään Fatboyhin (turkoosi) ja katsoi ympärilleen. Kumma kyllä koko kanttiini oli täysin tyhjä ihmisistä. Tokihan siellä istui paikan vakiotontut ikuisella tauollaan, mutta muuten ei ollut ketään näkyvissä. Edes kanttiinin kokki ja myyjä Herpert ei ollut omalla paikallaan Rokkamasterin vieressä (vähintään kymmenen litraa rokkaa tunnissa). Yhtäkkiä Carlos tunsi jotain kovaa painautuvan selkäänsä vasten (minkä luulisi olevan fyysisesti täysin mahdotonta ottaen huomioon, että hän istui säkkituolissa). Kova oli tässä tapauksessa revolverinpiippu ja se oli kiinni revolverissa, joka vuorostaan oli erittäin matalaäänisen miehen kourassa (oletettavasti, se olisi voinut olla myös hänen suussaan). 
"Pysy erossa leikkaussali kuudesta", sanoi matalaääni, "tai muuten sulle käy köpelösti." Uhkauksen vahvistukseksi matalaääni soitti pienen välisoiton Carloksen selkänikamilla nyrkkiraudan avulla ja päätti konsertin muksauttamalla Carlosta pääkoppaan. Viimeinen asia, minkä Carlos näki ennen tajuttomuutta oli vaaleanpunaiset henkselit joissa oli hyvin kauniita beigenvärisiä kukkia. 

Kuka mahtaa olla seuraava Carloksen velipuoli/puoliveli, joka saa kunnian esiintyä tarinassa?

Miksi beigenvärisiä kukkia, eikö oranssit olisi parempia?

Mistä voi ostaa Rokkamasterin?

Vastaukset näihin kysymyksiin ja paljon muuta seuraavassa jaksossa tarinassa Carlos Drake, seikkailija.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti