torstai 21. kesäkuuta 2012

Day 335: Short trip to Oulu

Heräsimme hyvissä ajoin ja lähdimme reippailemaan kylmään säähän, täällä kun oli aamulla vaivaiset +11 astetta... Kävelimme neljän kilometrin lenkin Ouluun hoitamaan asioita, ja palkitsimme itsemme moisesta urheudesta vetäisemällä kauan himoitsemamme teurastaja-hampurilaiset, nuo maailman parhaat lihaköntsät. Mmm... Onneksi ei tarvinnut kävellä maha pullistellen takaisin, kun saimme siskoltani kyydin ja pääsimme mukavasti autolla pihaan. Puuhailimme kaikenlaista ja leikimme lasten kanssa, ja kävimme sitten hakemassa kaupasta kaapit täyteen ruokaa ja herkkua juhannusta varten. Nyt sopii jussin tulla. Illalla katselimme netistä Helsingin asuntotilannetta, ei kauhean hyvältä näyttänyt. Toivottavasti osuu onni kohdalle ja löytyisi ihana pikku koti piakkoin.

4 kommenttia:

Nina kirjoitti...

Mä niin pidän peukkuja, että saatte sen makeen kämpän. Milloin tieto tulee jos sen saatte?

Oikein hyvää Jussia koko poppoolle! Tartutit Taru leipomisvimman :) Mä täällä kyhään focacciaa...

Tau kirjoitti...

Tieto tulee ens viikolla, arvaa jännitetäänkö täällä... mutta näyttää aika pahalta, Helsingin asuntotilanne kun on mikä on. Mutta saahan sitä toivoa!

Ihanaa juhannusta teillekin! Pahoittelen leipomisvimman tartuttamista, mutta luulen että perhe kyllä kiittää. ;) Onnistuiko focaccia?

Nina kirjoitti...

Toivotaan parasta!

Onnistui foccaccia. Tein sen Kinuskikissan ohjeeella. Kyllä oli tosi hyvää!

Tau kirjoitti...

Nam!

Lähetä kommentti