tiistai 1. toukokuuta 2012

Day 284: Nothing special

Vietimme taas aamupäivän altaan äärellä, olimme siellä jo superaikaisin kahdeksalta ja hyvä niin, tänään altaalla oli ruuhkaa. Jälleen superkuuma päivä, joten oli ihanaa pulahtaa välillä veteen vilvoittelemaan. Tapasimme altaalla myös suomalaisen naisen, jonka kanssa juttelimme hetken ja toivottelimme hauskat vaput. Kuumuus kävi jäseniin sen verran, että otimme päikkärit välillä ja sitten heräsimmekin kiljuvan nälkäisinä, joten piti lähteä kiireen vilkkaa etsimään läheltä ravintolaa. Menimme ensimmäiseen lupaavalta vaikuttavaan intialaiseen mestaan, joka oli kyllä hieman liian hieno makuumme mutta emme jaksaneet enää lähteä etsimään muutakaan. Ruoka oli ihan älyttömän hyvää, mutta laskun tullessa vähän harmitti, halpaan ruokaan kun ollaan ehditty jo tottua. Lähdimme ruoan päälle tutustumaan lähialueen sivukatuihin, ja istahdimme välillä kahvilaan nauttimaan jäälattet ja suunnittelemaan ohjelmaa loppuajaksi. Ilta meni hotellilla surffatessa ja pakatessa, huomenna on nimittäin hotellinvaihto edessä. Menee hieman höpsösti tämä loppuaika kolmen hotellin välillä, johtuen eri aikoina tehdyistä varauksista ja suunnitelmien muutoksista, mutta tuleepahan nähtyä Bangkokin eri alueita.

Indian Host: 2 x kastikeruoka, 1 x chinese indian fusion appetizer; 883 bahtia (21.65 euroa)


Fuusioruokaa intialais-kiinalaisittain: tuliset Manchurian palloset. Indian chinese fusion food: fiery Manchurian balls.

Naposteltavaa. Something to nibble.

Herkulliset intialaiset kastikeruoat ovat ihan lemppareitamme! Tosi täyttävää, ei tullut nälkä koko iltana. Delicious indian sauce dishes are our favorites! Fulfilling, we didn't get hungry at all that evening.Carlos Drake, seikkailija

Luku 284


Plungi ja Chopstick juoksivat kumpikin samaan aikaan kaupungintalon eteen. He pysähtyivät läähättäen hetkeksi mutta sitten alkoi aivan mahdoton aseilla kehuminen. "Hahaa, katsopas näitä miekkoja!", retosteli Chopstick ja heilutteli miekkojaan niin, että viuhuna kävi. Leuhka vaikutelma meni hiukan pilalle, sillä miekat olivat hänelle aavistuksen verran liian raskaat ja Chopstickilla oli vaikeuksia pysyä tasapainossa. Plungin normaalisti keltaiset itämaiset kasvot muuttuivat kateudesta kauniin vihreiksi. Hetkeen hän ei pystynyt sanomaan mitään, mutta sitten hän tempaisi nuudelin selästään ja sanoi: "Eihän tuo vielä mitään, katsopas tätä!" Plungi mojautti Chopstickia tyylipuhtaasti keskelle kuuppaa ja hänen yllätyksekseen Chopstick katosi pienen savunpöllähdyksen kera. Hänen kaksi miekkaansa putosivat kalahtaen maahan. "Ups!", Plungi sanoi.


Mihin Chopstick katosi?


Lähtikö hän jälleen syömään?


Ketä Plungi seuraavaksi lyö nuudelilla päähän?


Vastaukset näihin lyömättömiin kysymyksiin ja paljon muuta tyrmäävää seuraavassa jaksossa tarinassa Carlos Drake, seikkailija.   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti