torstai 10. toukokuuta 2012

Day 293: Good old London

Lento meni käsittämättömän hyvin, jaksoimme katsoa yhden elokuvan ja sen jälkeen nukuimme seitsemän tuntia! Herätessämme lentoaikaa oli jäljellä enää reilu tunti, joten eipä tarvinnut pitkään odotella että pääsimme ulos koneesta ja Euroopan kamaralle. Etukäteisvaroituksista huolimatta pääsimme yhdessä hujauksessa läpi Heathrown passintarkastuksesta, ja köröttelimme pian metrossa matkalla King's Crossiin ja Karin serkkujen luokse Islingtoniin. Sää oli harmaa ja kylmä, noin +15 astetta, ja se tuntui ihanalta! Oli mahtavaa kun saattoi kävellä reipasta vauhtia eikä tullut hiki, tunsin oloni heti paljon energisemmäksi kuin kuumassa Thaimaassa. Vietimme aamupäivän serkkutyttöjen kanssa kuulumisia vaihtaen, ja lähdimme sitten lounaalle perinteiseen englantilaiseen pikku kahvilaan. Kiertelimme hetken markkinoilla ja ruokakaupassa, ja nautinnolla juttelimme niitä näitä kauppiaitten kanssa, kun pitkästä aikaa oli yhteinen kieli jota molemmat osapuolet ymmärsivät. Vietimme yhdessä serkkujen ja heidän isänsä kanssa hauskan illan Seagrass-nimisessä pop up -ravintolassa, todella hyvää ruokaa ja kuulemma Lontoon hinnoiksi edullista, vaikka siellä paloikin meidän Thaimaan kahden viikon ruokabudjetin verran yhdessä illassa. Jet lag alkoi tuntua illalla ja kuukahdimme aikaisin ja nukuimme kuin tukit kellon ympäri.

The Seagrass: kolmen ruokalajin menu 30 puntaa (ilman juomia)


Seagrass-ravintolassa vietimme hauskan illan hyvän ruoan ja seuran parissa. We had a  great evening in the Seagrass restaurant and enjoyed excellent food and company.

Alkuruoaksi kyyhkysen rintaa. For first course, pidgeon breast.

Jotkut ottivat hummeria. Some had lobster.

Pääruoaksi herkullista kalaa. For the main course, delicious fish (sole).

Jälkkäriksi raparperipaistosta. For dessert, rhubarb pot.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti