lauantai 19. toukokuuta 2012

Day 302: Chocolate orgy

Oli sen verran kaunis ja keväinen sää, että halusimme välttämättä kävellä keskustaan ja imeä samalla Pariisin tunnelmaa itseemme. Kuljimme Notre Damen ohi ja kävimme katsomassa, että mitkähän juhlat siellä oli meneillään kun edusta oli täynnä telttoja ja ihmisiä. Siellä juhlittiin leipäfestareita, ja teltoissa oli isot uunit joissa paistui maistuvia makupaloja uteliaille sivullisille. Kävelimme Louvren ohitse ja jatkoimme matkaa eilisille seuduille, jossa Maikki tuli meitä vastaan ja menimme yhdessä lamen-lounaalle (ramen siinä menussa kai olisi pitänyt lukea). Kävelimme takaisin joen toiselle puolelle Pierre Marcolinin, belgialaisen suklaamestarin, nimikkokauppaan. Ah niitä herkkuja! Ostimme makupaloja illaksi, ja saimme valita konvehtimaistiaiset kaupan päälle. Illan vietimme porukalla netissä surffaten ja Normandian visiittiä miettien. Autonvuokraus osoittautui yllättävän hankalaksi, kun joka firmalla oli jokin rajoite joka ei meille käynyt. Majapaikkojakaan ei mitenkään pilvin pimein ollut tarjolla meidän hintaluokassamme, ja jouduimme lykkäämään huomiseen päätöksenteon. Maikki-parka järkyttyi nettivarausten työläästä ja aikaavievästä maailmasta, hän oli kuvitellut että hetkessä hoidamme homman ja pidämme hauskaa loppuillan. ;) Myöhään illalla vedimme ahneuksissamme kaikki suklaat naamaamme, ne olivat niin hyviä ettei voinut lopettaa! Mr. Marcolini on edelleen kunkku.

Notre Dame.

Leipäfestarit. Bread festival.

Patongit. Paguettes.

Seinen rantaa. The Seine river.

Pierre Marcolinin herkkuja, osa 1: maustetoffeella täytetyt minisuklaalevyt. Pierre Marcolini's chocolates, part 1: flavored toffee filled mini chocolate bars.

Pierre Marcolinin herkkuja, osa 2: minisuklaalevyt. Pierre Marcolini's chocolates, part 2: mini chocolate bars.

Pierre Marcolinin herkkuja, osa 3: marjatäytteiset suklaapallot. Pierre Marcolini's chocolates, part 3: berry filled chocolate balls.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti