maanantai 7. toukokuuta 2012

Day 289: Mall rats

Hotellinvaihtopäivä. Nukuimme pitkään ja lähdimme puolilta päivin uuteen hotelliimme Tawanaan, joka on Silom Streetillä lähellä Patpong Nightmarketia. Kävimme nopeasti syömässä hotellin viereisessä nuudelipaikassa ja hyppäsimme sitten skytrainiin ja matkasimme taas samoihin ostoskeskuksiin, olihan sinne jäänyt useita kauppoja tutkimatta. Enimmäkseen kulutimme aikaa CentralWorldissa, ja kävimme siellä myös syömässä. Ruoan jälkeen kävimme tutkimassa loput kerrokset, ja elokuvateatterin kohdalla huomasimme että kauan odottamamme Cabin in the woods oli ohjelmistossa ja seuraava näytös alkaisi puolen tunnin päästä. Eihän tällaista tilaisuutta voinut jättää väliin, joten haimme liput (ihan tavalliset tällä kertaa) ja katsoimme ehkä parhaimman kauhuleffan ikinä. Ihan sairaan mielettömän hyvä elokuva! Huumoria ja jotain uutta, siitä on hyvät kauhuleffat tehty. Palasimme hotelliimme melkoisen muutoksen kokeneiden katujen läpi; päivällä niin tyhjät kadut olivat nyt markkinakojuja ja maksullisia naisia täynnä. Meno oli kuitenkin rauhallisen oloista eikä mitenkään uhkaavaa. Otimme nettiyhteyden täksi illaksi, mutta ikävä kyllä se ei toiminut joten blogi jäi päivittämättä.Carlos Drake, seikkailija

Luku 289

Kaaoksen aalto hajosi ja sen osaset levisivät laajalle kaikkiin rinnakkaistodellisuuksiin. Osaset olivat niin pienet, että vaikutukset jäivät suurimmalta osin mitättömiksi. Eiwronien galaksissa erään osan vaikutuksesta tachyoniseppä Balthasarilta meni kannun taonta pieleen. Mumsaarien pääkaupunkiin osunut kaaospala sai aikaan lyhytaikaisen liikenneruuhkan hypermoottoritiellä. Suurin muutos tapahtui eräässä monista rinnakkaisista maapalloista. Siellä yksi osa aiheutti muutoksia pienen pohjoisen kansan äänestystuloksissa. Seurauksena oli uusi erilainen hallitus, joka teki oikeita päätöksiä ja johti maan uuteen kukoistukseen. Aallon katoaminen sai myös aikaan kahden maailmankaikkeuden rajan henkiinheräämisen. Jossain kaukana avaruudessa siniset lieskat syttyivät palamaan ja kaksi erilaista maailmankaikkeutta erosivat toisistaan palaten omille paikoilleen. 

Balt, Balt, Balthasar?

Vastaus tähän professoritasoiseen kysymykseen ja paljon muuta keksittävää seuraavassa jaksossa tarinassa Carlos Drake, seikkailija.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti