lauantai 5. toukokuuta 2012

Day 288: Fish massage and shopping

Aamu valkeni pilvisenä ja jopa sataa ropautti puolisen tuntia, ja ilmakin tuntui paljon viileämmältä kuin vielä kertaakaan Bangkokissa. Lähdimme MBK:hon syömään ja syöttämään vuorostamme kaloja Fish Massageen. Istahdimme kala-altaiden ääreen ja työnsimme jalkamme pikku kalojen maisteltaviksi varttitunnin ajaksi. Kauhea kuhina alkoi heti kun jalat työnsi veteen, kalat hyökkäsivät syömään kuivat nahat jaloista ja se KUTITTI! Jopa minun, joka en kutia jaloista yhtään, oli vaikea pitää koipiani vedessä aluksi, niin kovasti ne pienet näykkäisyt kihelmöivät. Hyvää työtä kalat tekivät, pehmoiset jalat saimme palkkioksi tästä kokemuksesta. Kepein jaloin astelimme ostoskeskusten syövereihin, ja kiersimme Siam Paragonin upean Kinokuniyan kirjakaupan ja Paragon Department Storen läpikotaisin, niin kiinnostavia paikkoja ne olivat. Sieltä lähdimme katsomaan valtion käsityökauppaa, ja loppuillan vietimme CentralWorldissa, joka on niin iso että emme ehtineet tutkia kuin kolme ensimmäistä kerrosta. Välillä piti tietysti syödä ja kahvitella, että jaksaa. Palasimme vasta iltamyöhällä hotellille, kaupat kun ovat auki kymmeneen asti ja kauppakeskusten sisällä helposti unohtuu ajankulu.

MBK:sta löytyi Fish Massage. We found a Fish Massage in MBK.

Iik, kutittaa! Ouch, it tickles!

Kalat tekivät hyvää työtä ja pehmein jaloin jatkoimme shoppailua. Fishes did a marvelous job and with soft feet we continued our shopping spree.

Ostoskeskusten välissä on palvontapaikka, ja usein ihmiset kumartavat ja liittävät kätensä yhteen kävellessään sen ohi.There is a holy place in between the shopping malls, and when people walk by they bow and join their hands as a sign of respect.

CentralWorldin sisällä oli luistelukaukalo. Inside the CentralWorld there was a skating rink.Carlos Drake, seikkailija

Luku 288

Jouda tempaisi rynnätessään jostain piilotaskusta paistinpannun (jossa roikkui vielä edellisillan makkarankuoret hyytyneessä rasvassa). Seurasi kiivas taistelu, Jouda huiteli paistinpannulla ja Plungi vastasi heiluttelemalla summittaisesti miekkojaan. Yllättäen Plungi onnistui pitämään puoliaan hyvällä menestyksellä. Tämän huomattuaan Jouda raivostui entistä pahemmin. Pian hän pomppi Plungin ympärillä kuin kumipallo. Joudan paistinpannu (makkarankuoret olivat tässä vaiheessa tippuneet pois) liikkui niin nopeasti, että sen olemassaolon tunnisti vain hajusta. Plungi sai useamman lyönnin pannusta mutta antoi itsekin samalla mitalla. Toinen miekoista oli liikkunut hänen kädessään ja hän korjasi hiukan otettaan. Miekan kahva kiertyi senttimetrin verran myötäpäivään ja seurasi kirkas, äänetön välähdys. Plungi räpytteli silmiään ja näki, että Jouda oli kadonnut. Paikassa missä Jouda oli viimeksi seissyt oli pieni muovinen figuuri. Plungi nosti sen käteensä. Figuuri esitti vihreää ja ryppyistä olentoa, jolla oli lyhyt keppi kädessään. Plungi hymähti ja laittoi figuurin taskuunsa. Samassa hän kalpeni ja kaivoi taskuaan syvemmältä. Hän nosti esiin ikuisen puhtauden maljan. Kuppi oli mennyt täysin lyttyyn ja siitä oli irronnut iso pala Joudan osuttua siihen paistinpannullansa. "Voi ei!", Plungi sanoi.

Olisiko Joudan pitänyt syödä kevyempi iltapala?

Mitä kaikkea Plungin miekoilla voi oikein tehdä?

Mitä kupin rikkoutuminen tarkoittaa?

Vastaukset näihin kysymyksiin ja paljon muuta seuraavassa jaksossa tarinassa Carlos Drake, seikkailija.

3 kommenttia:

Nina kirjoitti...

Ideaparkista löytyy myös tätä kalaterapiaa... En ole vielä kokeillut.

Tau kirjoitti...

Ei oo totta, olisihan se pitänyt arvata että tämäkin löytyy tietysti Tampereelta! :D On se kyllä ihme paikka!

Nina kirjoitti...

Tää on vaan niin hyvä mesta :)

Lähetä kommentti