torstai 4. elokuuta 2011

Day 12: 15 - 1 for the fishes

Ystäväni Heidi lapsineen tuli hakemaan meitä siskon luota puolenpäivän jälkeen, ja kävimme ensin yhdessä Koivurannan kahvilassa, sitten kauppahallissa hakemassa tuoretta rieskaa ja pullapitkon, ja sieltä ajelimme Iihin Heidin luo. Heidi emännöi Iissä vanhaa puutaloa, ja hän on juurikin ottanut pikku kisusen sinne kaverikseen ja ilokseen. Kisunen osoittautui varsin suloiseksi veijariksi.

Ruoan päälle lähdettiin narraamaan ahvenia Iijoen rantaan. Kaksi tuntia narrailtiin niitä mutta päinvastoinhan siinä kävi, narrasivat mokomat meitä 15 -1. Lihavia matoja syötettiin niille yksi toisensa jälkeen, ja ne kävivät närppimässä matoset pala kerrallaan koukuista, vähän tarttuivat kiinni välillä ja sitten karkasivat. Melkein sain yhden ison ahvenen, mutta se luiskahti karkuun juuri kun olin heittämäisilläni sen rantakalliolle. Se oli siis ainaki näin iso! Heidin poika sai yhden pienen ahvensintin, muuten oltaisiin oltu ihan saaliittomia. Aika koukuttavaa hommaa tuo onkiminen, tekis mieli kokeilla onnea vielä uudemman kerran.

Kisuli katselee. Kitty watches.

Olen metsästäjä, suurten pantterien sukua. I'm a hunter, almost like a panther.

Iijoki. Ii river.

Mato menee koukkuun. Worm goes into the hook.

Iloista odotusta. Happy anticipation.

Saalis. The catch.
  

Carlos Drake, seikkailija.

Luku 12

Nahnahnahnahnanaaanahnanaa." Argh", sanoi Carlos tuijottaen suoraan kohti mustaa naamaria, jonka uumenista kuului synkkä ääni sanoen: "I´m your father Carlos". "No ei vaistekaan", totesi ääni heti perään. "Leikkaahan tämä naamari pois, sehän on vähän niin kuin sinun erikoisalaasi". Carlos tarttui lähimpään skalpelliin ja leikkasi naamarin pois. Alta paljastui hänen hämmästyksekseen uusi naamari. Tällä kertaa Aku Ankka. "Argh!", sanoi Carlos ja leikkasi ankan pois vain paljastaakseen Breznevin. "Argh!", sanoi Carlos ja leikkasi edelleen. Nyt esille tuli Kippari-Kalle. "Argh!", sanoi Carlos ja leikkasi, Margaret Thatcher ilmestyi esiin. "Nyt riittää", Carlos totesi, "tämähän on kuin suoraan pahimmasta painajaisestani." "Thatcherkö?", kysyi Pim. "Joo, ja alasti vielä", Carlos vastasi pelonsekaisella äänellä. "Eikö nämä naamarit lopu ollenkaan?", Carlos kysyi pöydällä makaavalta hahmolta. "Eivät, ja et ole edes nähnyt vielä pahinta. Itse olen käynyt läpi jopa satoja naamareita ja joukossa on hirvityksiä, joita ei soisi kenenkään näkevän. Poliitikkoja, näyttelijöitä, Kevin Costner aiheutti ikuisen trauman minulle, puhumattakaan Jon Bon Jovista", Thatcher sanoi ääni väristen. "Ymmärät varmaan miksi kutsuin sinut tänne, olen varma että kuuluisa Carlos Drake on ainoa, joka voi ratkaista tämän mysteerin ja vapauttaa minut tästä kirotusta naamarikierteestä". 

Kuka tuo salaperäinen hahmo leikkauspöydällä on oikeasti?

Onko se oikeasti Margaret Thatcher alasti?

Jos on, murtaako se lopullisesti Carloksen?

Miksi aina pitää olla Star Wars viittaus?

Vastaukset näihin kysymyksiin ja paljon muuta seuraavassa täysin typerässä jaksossa tarinassa Carlos Drake, seikkailija: 

2 kommenttia:

Nina kirjoitti...

Neea kommentoi: Ihana kisu! Ja hei, Suuri Kirjailija mainitsi Aku Ankan ;)

Tau kirjoitti...

Joo, kisu oli aivan suloinen! Ja melkoinen villikko.

Lähetä kommentti