maanantai 22. elokuuta 2011

Day 31: Taking it easy

Hohhoijaa, on sellainen olo ettei ole tehty juuri mitään, vaikka kyllähän me sentään herättiin jo yhdeksältä ja käytiin kävellen kaupungissa ja kastuttiin sateessa. Sellainenkin ihme tapahtui että löysin ihanan mekon Espritistä mutta jätin sen kauppaan. Ilta on mennyt telkkaria katsoessa, surffatessa ja sekalaisia pikkuhommia tehdessä. Vähän väsyttää ja on nuhainen olo, taidankin mennä aikaisin levolle.


Carlos Drake, seikkailija.

Luku 31

Carlos ja tontut huomasivat olevansa metsäaukiolla suuren ruokapöydän ääressä. Sen lisäksi he huomasivat, että tontut olivat muuttuneet kahdeksi siniseksi kissaksi ja Carlos oli kutistunut metrin mittaiseksi ja lihonut äkisti noin kaksisataa kiloa, muodostaen näin aika mieleenpainuvan ilmestyksen. Pöydän ääressä istuskeli kaikessa rauhassa syömässä lauma Yodaksi pukeutuneita vuohia, jotka eivät välittäneet Carloksesta pätkääkään (huom! puujalkavitsi). Sininen kissakaksikko ryntäsi pöydälle huomattuaan siellä ison paistetun lohen ja he kävivät kalan kimppuun kuin, no, kaksi kissaa. Carlos lyllersi pöydän ääreen ja kysyi lähimmältä Yodalta, "Anteeksi, mutta missä minä mahdan olla?" 

Miau?

Mourrr?

Purrhurr?

Vastaukset näihin kissamaisuuksiin ja paljon muuta vähä-älyistä seuraavassa jaksossa tarinassa Carlos Drake, seikkailija.

 


3 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Olettehan huomioineet, että torstaina on Oulussa Taiteiden yö? Ohjelma löytyy täältä:

http://www.ouluntaiteidenyo.net/index.php?page=taiteiden-yoe-2011

Tau kirjoitti...

Joo, mutta kiitos vielä muistutuksesta! Täytyy mennä sekaan, ootko itse tulossa?

Heidi kirjoitti...

Luultavasti olen, ja oon Sofian luona yötä. Jos haluatte vielä tulla Iissä käymään niin pääsisitte kätevästi perjantaina samalla kyydillä.

Lähetä kommentti