sunnuntai 28. elokuuta 2011

Day 36: Classic Finnish Saturday

Hahaa, jäätelöhulluus valtasi mielemme ja ajoimme 40 km hakemaan herkullisia Sortolan tilan jäätelöitä tehtaanmyymälästä eli suoraan maatilalta. Ihania makuja, harmi että kookos ja rommikrokantti olivat päässeet loppumaan. Lohdutukseksi ostettiin sitten muita makuja senkin edestä, mm. amarettoa, hasselpähkinäsuklaata, mustaherukkaa... Ihan hemmetin hyviä kaikki! Muistettiin kehua tuotteita paikan emännällekin, kun näin ihania herkkuja on loihtinut niin pitäähän siitä kiittää. Muuten vietimme perinteisen suomalaisen lauantai-illan; lämmitettiin puusauna ja saunottiin ja paistettiin makkaraa. Yöt on jo sen verran pimeitä täällä, ettei nähnyt hiilloksella olevista makkaroista oliko ne paistuneita vai ei, ja niinpä sitten syötiinkin vähän tummemman puoleisia grillituotteita. Yöllä pelattiin Trivial Pursuitia pari kierrosta, on se vaan ihan tuuripeli... ;) Nettiyhteydet olivat poikki jostain syystä joten ei päästy tekemään blogipäivitystä ajallaan, pahoittelut siitä.

Yöt alkaa olla jo pimeitä täällä, makkaroistakaan ei erottanut kypsyysastetta. Nights are getting dark already, we couldn't see if the sausages were ready or not.

Tulista tunnelmaa. Fiery atmosphere.

Kipinät sinkoili komeasti. Sparks flew quite nicely.


Carlos Drake seikkailija.

Luku 36

Carlos oli jo niin pihalla, että oli vaihtanut Mama Cass harhansa uuteen jopa vielä typerämpään. Nyt hän oli Juha Föhr ja ennusti parhaillaan erittäin pilvistä keliä (Well Duh!). Mörkkismurffit inhosivat pilvistä keliä. Yhä vain he nousivat pilvien keskellä ja eipä aikaakaan, kun he poksahtivat ulos pilvimassasta kirkkaaseen auringonpaisteeseen ja jäivät seisomaan pilvilattian päälle silmiään räpytellen. "Kiaaaiiiii!", kuului vertahyytävä karjaisu (hyytäen veren). 

Mitä säätä on huomenna?

Vastaus tähän kysymykseen ja paljon muuta huomisessa säätiedotuksessa, eikun tarinassa Carlos Drake, seikkailija.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti