lauantai 20. elokuuta 2011

Day 29: Back to Oulu!

Veljen perheen kyydissä päästiin takaisin Ouluun, oli vähän haikea mieli kun lähdettiin, mutta heti helpotti kun päästiin katsomaan veljen perheen uusinta tulokasta eli kisuneitiä! Hän olikin oikein suloinen kisuli, kova kehräämään ja tykkäsi rapsutuksesta. Nyt vietetään iltaa siskon luona, ja pian otetaan Trivial Pursuit matsi, mikäs sen parempaa.

Ihastuttava kisuneiti ihmetteli valokuvausaparaattia. Lovely kitten was wondering about the camera.  

Carlos Drake, seikkkailija

Luku 29

Rabbi bugasi pitkin käytävää ja oli saanut myös Carloksen ja tontut mukaansa. He koikkelehtivat perässä kuin kokovartalokrampin saaneet pakkoliikkeiset. Letka eteni verkkaisesti mutta varmasti ja aika pian alkoi näkyä valoa tunnelin päässä. Joukkiomme saapui suureen luonnon muovaamaan luolaan, jonka keskellä solisi pieni puro. Puron molemmin puolin nousivat suuret kivipaadet, jotka olivat täynnä erivärisiä huonosti maalattuja tunnuslauseita ja muuta krääsää, mm. Burt on mestari ja äijä sekä lievästi outo: Slrpara orpa plääh! Rabbi alkoi sheikata rajusti ja hyppäsi keskimmäisen kivipaaden päälle. Sieltä hän jatkoi mukaansatempaavaa grooveansa. Ja tietenkin tässä vaiheessa alkoi taas tapahtua.

Onko rabbin hiukset tarpeeksi hyvin?

Onko rabbin kaapu tarpeeksi puhdas?


Onko rabbin omatunto puhdas?


Vastaukset näihin kysymyksiin ja paljon muuta typerää ja tarpeetonta seuraavassa jaksossa tarinassa Carlos Drake, seikkailija.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti