lauantai 5. marraskuuta 2011

Day 106: Sizzling in the sun

Heti herättyämme pulahdimme altaaseen uimaan, siitähän alkaa tulla jo päivittäinen rutiini. Aamupalan jälkeen lähdimme kävelylle merenrantaan ja otimme samalla aurinkoa. Paikalliset istuivat puiden varjoissa ja grillikatoksissa poissa auringosta, rannalla auringon ulottuvilla käveli meidän lisäksemme vain pari muuta pariskuntaa. Puolelta päivin palasimme suojaan sisälle, mutta aurinko alkoi taas houkutella ja menimme myöhemmin vielä hetkeksi makaamaan aurinkotuoleihin altaan reunalle, ja kun tuli hiki, niin piti tietysti pulahtaa uudestaan altaaseen uimaan. Vaikea varmaan uskoa, mutta olemme olleet aika väsyneitä, ihmetyttää jo itseäkin että milloinkahan tässä piristyy. Veikkaan että se on tuo kuumuus joka lötkistää. Laitetaan pari astetta pakkasta niin johan alkaa tulla suomalaiseen virtaa!


Carlos Drake, seikkailija

Luku 106


Carlosta sit-com tyyliin.


Carlos- Isä tulee kotiin. "Perhe, tulin kotiin surkeasta ja epätyydyttävästä työstäni saadakseni olla surkean ja epätyydyttävän perheeni kanssa!" Yleisön naurua. Carloksen vaimo Klara tulee olohuoneeseen. "Itse olet epätyydyttävä ainakin yhdessä asiassa!" Yleisön naurua. "Rakas vaimoni Klarahan se siinä, sydämeni täyttäjä ja lompakkoni tyhjentäjä. Yleisön naurua. "Ja missähän on minulle pettymyksen tuottanut poikani Pom ja luuserimiehiin retkahteleva tyttäreni Bimbo?" Yleisön naurua. Pom saapuu olohuoneeseen. "Terve iskä! Anna rahaa niin pääsen ostarille syömään hampurilaisia ja katselemaan tyttöjä!" "Taitaa olla parempi, että jätät hampurilaiset syömättä niin pääset vielä joskus ehkä puhumaankin tytöille!", Carlos vastaa. Yleisön naurua. Paikalle saapuu Bimbo jostain ulkoa, kaula purtuna ja hiukset sekaisin. "Ja missäs neiti on ollut?", Carlos kysyy. "Öh, olin kirjastossa lukemassa filosofiaa ja nukahdin pöydän ääreen ja kirjan kulma painoi kaulaani", Bimbo vastaa. Yleisön naurua. "Hah! Opettele ensin lukemaan niin uskon tuon tarinan", Carlos sanoo. "Perhe, minulla on teille uutinen. Vaikka inhoamme toisiamme niin olen järjestänyt meille yhteisen retken eläintarhaan. Siellä Klara pääsee tapaamaan samanlaisia kanoja kuin hän itsekin on ja Pom voi tutustua apinaserkkuihinsa, heillä on varmasti paljon yhteistä. Bimbo saa älykästä keskusteluseuraa lampaista. Itse menen tutustumaan lepakoihin, verenimijät kun ovat minulle ennestään tuttuja kotioloistani". Yleisön naurua. Koko perhe kävelee rivissä ulko-oven läpi. Yleisö nauraa ja taputtaa. Lopputekstit.


Jääkö Carloksesta pisaraakaan jäljelle?


Jääkö Klara hautomaan jotain?


Saako Pom banaanin?


Joutuuko Bimbo kiharaiseen tilanteeseen?


Vastauksia näihin kysymyksiin emme tule koskaan saamaan mutta normaali tarina jatkuu seuraavassa jaksossa tarinassa Carlos Drake, seikkailija.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti