torstai 24. marraskuuta 2011

Day 125: Heavy tropical rains

Väsyneenä eilisestä päivästä nukuimme hieman pidempään, peräti yhdeksään. Taivas oli harmaa ja vettä tuli heti aamusta niinkuin vain tropiikissa voi tulla, eikä se siitä miksikään muuttunut päivän mittaan. Välillä oli taukoja sateesta, mutta pian vettä ropisi taas entistä enemmän. Ilma oli järkyttävän kostea, pyykitkin piti ottaa sisälle kuivumaan. Kävimme respassa varaamassa retken lauantaille, se olikin ainoa kerta kun pistimme päämme ulos. Onneksi täällä on televisio, muuten olisi käynyt aika pitkäksi.


Carlos Drake, seikkailija

Luku 125


Musta Tahto nousi planeetalta numero 499. He olivat viimein saaneet käyttökelpoisen vihjeen. He lähtivät kohti planeettaa numero 999. Jokainen Tuhannesta Planeetasta oli asutettu eri rodulla ja muotoiltu joka rodulle sopivalla elinympäristöllä. Planeettojen muodostama yhteisö oli kuuluisa tietämyksestään ja erityisesti historian tuntemuksestaan. Siitä syystä planeetoilla vieraili suuri määrä eri alojen tutkijoita ja juuri siitä syystä myös Musta Tahto oli täällä. Hetken päästä He tulivat toiseksi viimeiselle planeetalle. Tämä planeetta oli Turgaarien asuttama ja myöskin heidän pääkaupunkinsa. Loput Turgaarien kansasta asui viereisessä galaksissa levittäytyneenä noin sadalle eri planeetalle. Planeetta numero 999 oli avaruudesta katsottuna täysin läpinäkyvä. Turgaarit asustivat planeetan sisällä ja planeetan pinta muodostui lasin kaltaisesta kestävästä materiaalista. Pinnan tarkoitus oli pitää ilmakehä planeetan sisällä mutta myös mahdolliset viholliset ulkona. Edes Musta Tahto ei pystynyt murtautumaan planeetalle väkivalloin. Päästäkseen sisälle vaadittiin kutsu joltain Turgaaritutkijalta. Musta Tahto oli tietoinen tästä ja oli hankkinut kutsun Turgaarien suurlähetystöstä Galaktisesta Keskuksesta. He lähettivät vaaditun koodin ja hetken päästä planeetan pinnalle muodostui oven muotoinen (tietenkin) alue. Musta Tahto suuntasi sitä kohti.


Aukeaako ovi?


Aukeaako tämä tarina lukijoille?


Aukeaako kirjailijalla viinipullo?


Vastaukset näihin avonaisiin kysymyksiin ja paljon muuta tutkittavaa seuraavassa jaksossa tarinassa Carlos Drake, seikkailija.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti