torstai 17. marraskuuta 2011

Day 118: Almost lazy, but not totally

Aamu koitti pilvisenä, joten auringonpalvonnan sijaan surffasimme netissä ja suunnittelimme tulevia juttuja. Puolen päivän jälkeen pilvet alkoivat repeillä ja arska alkoi houkutella, joten sipaisimme äkkiä voidetta pintaan ja kiiruhdimme altaan reunalle varaamaan aurinkotuolit ennenkuin joku muu ehtisi. Meidän altaalle paistaa aurinko vain osan päivästä eikä tuoleja ole kuin neljä, joten helposti jää nuolemaan näppejään jos ei ole aikaisin liikkeellä. Varsinkin eräs ruotsalainen eläkeläispariskunta on kunnostautunut tuolien varaamisessa, mutta tänään siellä ei ollut muita kuin me. Parisen tuntia grillasimme nahkaa dekkaria lukien, ja näin saadun alkulämmittelyn päätteeksi siirryimme kuntosalin puolelle. Soutulaite ja cross traineri saivat kyytiä; Karin selkä oli treenin jälkeen kuin taideteos, niin kauniisti hikihelmet olivat ryhmittäytyneet aurinkovoiteen pinnalle. Pulahdimme uima-altaaseen ja minäkin kauhoin taas huikeat matkat, siis ainakin yli 40 metriä. Sen jälkeen sopi mennä suihkuun ja myöhäiselle lounaalle. Ilta meni taas television ja netin parissa. Nyt kun tuo töllötin on taas ulottuvilla, huomaa miten paljon aikaa saa kulumaan sen ääressä. Olen melkein jäänyt koukkuun LA ink -nimiseen tatuointiohjelmaan, oh noes! Ja matkailuohjelmia tulee useita päivässä, tänään katselimme kun setä kiersi hyisessä Islannissa ja tuli ikävä lunta ja kylmää, ihan hullua.Carlos Drake, seikkailija

Luku 118


Carlos yritti kysyä Elviiralta mitä heidän pitäisi tehdä päästäkseen pakoon mutta ei saanut ääntään kuuluviin, koska Pissiskääpiöt pitivät koko ajan kovempaa ja kovempaa meteliä. Käytävä kaikui kääpiöiden "ihquu, siistii, oikeesti ja fantsuu!" huudahduksista. Carlos veti juuri henkeä uudistaakseen kysymyksensä Elviiralle, kun kääpiöt äkkiarvaamatta pysähtyivät kolmen auki olevan oven eteen. "Voi ei!", ehti Carlos ajatella juuri ennen kuin kääpiöt heittivät jokaisen vangin eri ovesta sisään.


Pääsivätkö ystävämme pakoon?


Mihin ovet johtavat?


Vastaukset näihin ihquihin kysymyksiin ja paljon muuta fantsuu seuraavassa siistissä jaksossa tarinassa Carlos Drake, seikkailija.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti