lauantai 12. marraskuuta 2011

Day 113: Recuperating

Eilinen päivä otti niin koville että nukuimme pitkään emmekä jaksaneet tehdä oikein mitään. Vähän kävimme treenaamassa kuntosalilla ja meren rannalla makoilemassa auringossa, ja illalla teimme ruokaa ja katsoimme telkkarista kakkos-Matrixia. Rauhallinen päivä kuumassa Trinity Beachissa.Carlos Drake, seikkailija

Luku 113


Aswand oli projisoinut itsensä keskelle taistelua voidakseen paremmin seurata tapahtumia. Saurukset hyökkäsivät sotajoukon kimppuun välittämättä lasereista ja ohjuksista, joita ammuttiin heitä kohti. Ammukset osuivat heihin mutta katosivat osumishetkellä jäljettömiin. Ensimmäiset Saurukset saavuttivat joukon rahtialuksia ja iskivät kiinni runkoihin terävillä titaanihampaillaan, repien irti isoja paloja alusten panssarista. Kesti vain hetken ennen kuin Saurukset olivat repineet rahtialukset pieniksi palasiksi ja jatkoivat seuraavien alusten kimppuun. Aswand oli vaikuttunut Saurusten tehokkuudesta. Hän ehti juuri ihmetellä olisivatko myös myyttiset Tähtitermiitit vielä olemassa, kun hän sai vastauksen kysymykseensä. Mustaan avaruuteen ilmestyi metrin kokoinen pyöreä kirkas aukko, josta virtasi kymmeniä tuhansia valkoisia pisteitä. Pisteet olivat myyttiset Tähtitermiitit, jotka tulivat Saurusten perässä syöden kaiken materian. Tästä oli syntynyt legenda, jonka mukaan Saurukset eivät jättäneet mitään jälkeensä. Saurukset jatkoivat hyökkäystään ja tuhosivat sotajoukkoa tasaisella tahdilla. Mikään ei tuntunut tehoavan Sauruksiin: aseet, taiat, lohikäärmeet, kaikki keinot olivat tehottomia. Saurukset tuhosivat kaiken eteensä tulevan säälimättömästi. Tähtitermiitit tulivat perässä ja siivosivat jäännökset jättäen jälkeensä vain tyhjän avaruuden. Mustan Tahdon lähettämä sotajoukko hupeni nopeasti.  Aswand vetäytyi takaisin komentokeskukseensa. Sieltä hän lähetti vielä viimeiset käskyt joukoillensa ennen kuin hän irrotti lonkeronsa itsestään ja jätti ne leijumaan ilmaan. Aswand tiputtautui komentokeskuksen alla olevaan siirto- ja muuntokammioon ja lähetti itsensä Mustan Tahdon päämajaan. Oli raportin aika.


Saako Aswand moitteita?


Tuleeko Mustalle Tahdolle paha mieli, kun hänen sotajoukkonsa tuhoutui?


Onko Tähtitermiiteillä varmasti maha täynnä?


Vastaukset näihin täysinäisiin kysymyksiin ja paljon muuta vatsan täytettä seuraavassa jaksossa tarinassa Carlos Drake, seikkailija.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti