perjantai 25. marraskuuta 2011

Day 126: Back in business

Haa, vaikka aamulla vielä satoi, aurinko tuli kuin tulikin esiin ja pääsimme rannalle ottamaan aurinkoa pariksi tunniksi. Oli todella kostea ilma, ja sellainen hassu autereinen utu leijui joka paikassa, ihan kuin olisimme kävelleet seitinohuessa pilvessä. Puolilta päivin palasimme kotiin lounaalle, ja kun aurinkotuolit sopivasti vapautuivat, menimme vielä tunniksi ottamaan aurinkoa altaan reunalle. Hikoilimme kuin saunassa, tosin tässä saunassa asteita taisi olla vain +32. Kävimme vielä salilla hikoilemassa lisää, ja pulahdimme sitten hetkeksi altaaseen viilentymään. Ja ilta meni taas rauhalliseen tahtiin ruokaa ja kotihommia tehdessä ja televisiota katsellessa. Paluu arkeen siis.


Carlos Drake, seikkailija

Luku 126


Pom-Supersankari laskeutui ryminällä muiden tonttujen keskelle kaataen kaikki yhteen läjään. Hetken huitomisen ja kipakan kiroilun jälkeen kaikki pääsivät jalkeilleen ja tuijottivat toisiaan. "Pom! Senkin vanha roisto, ei voi olla totta!", Pim huusi innoissaan ja hyppi paikallaan. "Pom! Vihdoinkin, me jo luultiin ettei me ikinä löydetä sua!", huusi Pam aivan yhtä innoissaan. Pum kaappasi Pomin syliinsä ja rutisti häntä niin, että Pomin hiippalakki teki kaksoisvoltin kierteellä. Pian kaikki tontut olivat rykelmässä rutistamassa toisiaan ja hyppimässä paikoillaan kuin vähämieliset. Kun he olivat rauhoittuneet, he kertoivat toisilleen mitä oli tapahtunut heidän ollessaan erossa. Pom oli kuitenkin malttamaton kertomaan muille tontuille uusista supersankarivoimistaan. "Hei katsokaa kundit, minäpä osaan lentää!", hän huusi ja hyppäsi lautalta tyhjyyteen. Pom putosi kuin kivi.


PimPamPumPom?


Joko kohta on joulu?


Joutuvatko tontut kohta töihin?


Vastaukset näihin lahjakkaisiin kysymyksiin ja paljon muuta lahjatonta seuraavassa jaksossa tarinassa Carlos Drake, seikkailija.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti