maanantai 7. marraskuuta 2011

Day 108: Healthy living

Aamulla varhain ylös (mutta ei reippaana), aamuteet nassuun ja kävelylle rantaan ja kalliopolulle, joka loppui liian lyhyeen. Kotiin lounaalle, ja kuntosalille soutamaan. Sitten aurinkotuoleihin makaamaan pariksi tunniksi, uimaan altaaseen ja välipalalle. Iltapuuro ja iltaelokuva, ja siihen päättyi tervehenkinen päivämme.

Trinity Beachin toisessa päässä on viidakkokukkula Earl Hill. On the other end of Trinity Beach there is a jungle covered hill called Earl Hill.

Rannalta lähtee Ron McKauge walk, joka päättyy kallioihin ja mereen. Näkymä rannalle polulta. A path called Ron McKauge walk starts from the beach and ends to cliffs and ocean. View to the beach from the path.

Polkua reunustivat hassut puut. Funny trees lined up the path.

Vaikea uskoa että vieressä on upea hiekkaranta. Difficult to believe there's a beautiful sandy beach nearby.


Carlos Drake, seikkailija

Luku 108

Philomenon seisoi meren rannalla ja tunsi itsensä vanhaksi ja väsyneeksi. Hän oli viimeiset viisitoista minuuttia yrittänyt vaihtaa naamaria mutta ei ollut onnistunut. Jotain oli tapahtunut hänen tullessaan tähän paikkaan, jotain sellaista, mitä hän ei ollut osannut odottaa. Philomenonilla oli aina mukana pieni taskupeili, jotta hän voisi tarkistaa mikä naamari hänellä kulloinkin oli. Nyt hän otti peilin taskustaan ja katseli itseään sen kautta. Hänen yllätyksekseen hän näytti omalta itseltään ajalta ennen kuin hän oli saanut naamarit riesakseen. Hän ei osannut arvata, mitä tämä kaikki tarkoitti. Philomenon istahti takanaan olevalle kivelle pohtimaan tilannetta. Hän tunsi itsensä suunnattoman uupuneeksi ja kuluneeksi. Vuosikymmenten kova työ ja riskien otto tuntui painavan raskaana kuin lyijy hänen mieltään. Philomenon oli uhrannut paljon päästäkseen päämääräänsä, mutta nyt hänestä tuntui, että hän oli tehnyt virheen jossain vaiheessa. Yksi suurimmista virheistä oli ollut hakea apua Suurelta Valkoiselta. Philomenon oli saanut vain Kuolleen Auringon käärön ja rajattomasti rahaa ja valtaa maapallolla mutta ei mitään apuja varsinaiseen pulmaansa. Saadessaan naamariongelman niskoilleen hän oli mennyt henkilökohtaisesti Suuren Valkoisen kotiplaneetalle Rihmagalaksiin ja pyytänyt naamarien poistamista. Suuri Valkoinen oli katsonut Philomenonia hetken ja todennut sitten arvoituksellisesti: "En pysty tekemään mitään, ongelmasi on ulkopuolelta!" Nyt Philomenon yritti pohtia mitä tehdä seuraavaksi. Hän istui pitkän aikaa paikallaan ja teki sitten päätöksensä. Philomenon nousi ylös ja lähti kävelemään kohti sisämaata.

Voiko Philomenon vihdoin ajaa partansa?

Mihin hän on sotkeutunut?

Vastaukset näihin suuriin valkoisiin kysymyksiin ja paljon muuta arvoituksellista seuraavassa jaksossa tarinassa Carlos Drake, seikkailija.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti