perjantai 28. lokakuuta 2011

Day 98: In the hotel

Nukuimme pitkään ja makeasti eilisen uuvuttamina. Kävimme aamupalalla ja kuulimme samalla, että hotelli on varttitunnin ajomatkan päässä Nadin keskustasta eikä suinkaan keskustassa, niinkuin olimme kuvitelleet. Olisi pitänyt ottaa selvää paremmin asiasta, mutta kaikesta päätellen Nadin keskustassa ei ole hotelleja ollenkaan. Minulla oli vielä vähän huono olo ja Karille iski migreeni, joten emme jaksaneet lähteä bussilla tai taksilla köröttelemään helteessä mihinkään. Kävimme läheisessä supermarketissa ostamassa ruokaa, ja vietimme loppupäivän hotellilla. Otimme aurinkoa uima-altaan reunalla kunnes pilvet peittivät koko taivaan. Vaihdoimme huonetta, sillä meidän ja naapurihuoneen väliseinässä oli ovi jonka kautta kaikki äänet kuuluivat toiseen huoneeseen. Tässä hotellissa (Tanoa International Hotel) huoneet ovat apartamentos-tyyppisiä, tosin ilman keittiötä. Puremajälki kädessä on parantumaan päin, joten säästyin lääkärireissulta. Kauhean nopeasti tämäkin päivä on mennyt, vaikkei juuri mitään ole tehnyt.


Carlos Drake, seikkailija

Luku 98

Carlos ja Pom astuivat lähemmäksi valtaistuinkoroketta. Valtaistuimella istuva hahmo nousi seisomaan ja asteli hitaasti  ja ylväästi alas. Hahmo oli Elvander mutta naiseksi muuttuneena. "Tervetuloa Carlos! Olen siskosi Elviira. Olen pahoillani etten aikaisemmin paljastanut sinulle kuka olen mutta siihen on syynsä. Kerron sinulle kaiken, jos jaksat kuunnella". Carlos oli aivan sanaton mutta Pom ei. "Siistii, Carloksella on yllätyssisko. johan pomppasi! (Pom oli pitkään yrittänyt keksiä itselleen tunnuslausetta ja hän oli kokeillut montaa erilaista, nyt hän uskoi keksineensä iskevimmän). Kuka olisi uskonut! Johan pomppasi! (Pom ei tiennyt milloin lopettaa)". "En ymmärrä miten tämä voi olla mahdollista, vanhempani eivät koskaan kertoneet, että minulla on sisko. Velipuolia ja siskopuolia kyllä riittää, ehkä oletkin joku niistä, ehkä Narlos Kyproslainen?", Carlos kysyi. "Ei, me olemme itse asiassa kaksoset, niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin", Elviira vastasi. "No huh!", Carlos ei osannut muuta sanoa.

Miksi Elviiralla on niin vanhanaikainen nimi?

Käyttääkö Elviira mekkoja?

Mihin tämä kaikki oikein johtaa?

Vastaukset näihin tunnusomaisiin kysymyksiin ja paljon muuta löpinää seuraavassa jaksossa tarinassa Carlos Drake, seikkailija.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti