tiistai 3. huhtikuuta 2012

Day 256: Last day in Koh Samui

Viimeinen päivämme täällä valkeni kirkkaana, joten olimme ylhäällä ennätysajassa ja riensimme rannalle niin että varvastossut läpätti. Makoilimme ennätyspitkään auringossa, kun piti ottaa parin päivän sadevahinko takaisin. Kun voimat loppuivat kävimme lounaalla ja hetken levähtämässä viileässä huoneessamme, ja sitten taas takaisin rannalle. Räpsimme yleisön pyynnöstä kuvia tällä kertaa itsestämme, ja kävelimme vielä tunnin verran vedenrajassa ennen kuin lähdimme aina yhtä inhottavaan käsipyykin pesuun. Muistoksi mukaamme saimme vielä iloisen näyn, kun joku rimpula kundi käveli rannalla vain paljetein koristeltu kalukukkaro-tyyppinen narusysteemi verhonaan, valkoiset pakarat vilkkuen. Kyllä herätti muuten huomiota, kaikki paikalliset kääntyivät katsomaan ja nauroivat ja puistelivat päätään. Illallisen nautimme japanilaisessa ravintolassa, yhtä hyvää ruokaa oli kuin viimeksikin. Nyt pakkaillaan ja valmistaudutaan huomiseen reissupäivään, katamaraani-bussi-kyyti on edessä ja perillä Bangkokissa ollaan vasta iltamyöhään.

Terveisiä kaikille! Greetings to everyone!


Carlos Drake

Luku 256

Mies nousi ylös ja alkoi ajaa partaansa teräsharjalla. Carlos puolestaan jynssäsi partaansa karkealla viilalla. Ajettuaan partansa mies tunki habanerot sieraimiinsa ja nagat korviinsa. Tähän ei Carloksella ollut heti mitään vastaiskua. Carloksen miettiessä alkoi miehen korvista ja sieraimista nousta sinistä savua. Mies aukaisi suunsa ja sieltäkin tulvi sinistä savua. "Voitin!", sai mies ähkäistyä ennen kuin hän nousi ilmaan kuin Challenger konsanaan. Paksu sininen savuvana perässään mies katosi korkeuksiin. Carlos odotteli hetken aikaa mutta mies ei palannut takaisin. Carlos kohautti olkapäitään ja aikoi juuri jatkaa matkaansa, kun hän näki jotain himmeästi hohtavaa suihkulähteessä, paikassa jossa mies oli seisonut. Hän meni katsomaan ja näki samanlaisen kolikon kuin minkä hän oli löytänyt aikaisemmin kaaresta. Carlos laittoi kolikon taskuunsa ja jatkoi kävelyään.

Tulistuiko mies ja lähti sen takia?

Eikö hän ollut tarpeeksi vahvaa tekoa?

Aikooko Carlos nyt chillailla?

Vastaukset näihin polttaviin kysymyksiin ja paljon muuta kuumottavaa seuraavassa jaksossa tarinassa Carlos Drake, seikkailija.

4 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Kiitos! Kyllä näytätte levänneiltä, rentoutuneilta ja ruskettuneilta!

Tau kirjoitti...

Rahapulassa ei voi muuta kuin rentoutua, levätä ja ruskettua. ;) Tosin aika vaaleilta näytetään kuvassa, Kari ainaki on paljon ruskeampi oikeasti. Minä olen puolet vaaleampi vaikka ollaan oltu minuutilleen yhtä kauan auringossa. Eppaa!

Nina kirjoitti...

Veit Heidi sanat suustani! Hyvän näköinen pariskunta :)

Tau kirjoitti...

Voi teitä ihania!

Lähetä kommentti