sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Day 282: Checking out Central World shopping mall

Lojuimme aamupäivän perinteisesti altaan reunalla, ja iltapäivän vietimme siestaa. Illalla lähdimme tutustumaan Central Worldin kauppakeskukseen, ja kävimme ohimennen myös Siam Paragonissa ostoksilla. CW oli niin iso, että vaikka pyörimme siellä puoli yhdeksään asti, näimme vain murto-osan tarjonnasta. Täytynee palata sinne paremmalla ajalla. Tämäkin kauppakeskus oli täynnä japanilaisia ravintoloita, joten ei ollut vaikeaa löytää kivan oloista ruokapaikkaa. Söimme japanilaista udon-nuudeli currya, todella maukasta. Alkupalaksi maistoimme häränkielivartaita, nam. Ja loppuhuipennukseksi satuimme löytämään tuorejäätelökioskin, jossa sai itse valita raaka-aineet omaan jäätelöönsä, joka sitten valmistettiin livenä silmien edessä typellä jäähdytettyjen pannujen päällä. Hauska idea ja hyvää jäätelöä (mutta Sortola on edelleen ykkönen)! Kiertelimme kauppoja ja näimme yläkerran nuorisoalueella pari tanssiryhmää harjoittelemassa esitystään, kovin olivat Lady Gagan oloisia liikkeissään. CW:ssä oli myös iso japanilainen tavaratalo Zen jättimäisine Hello Kitty -osastoineen ja muine hauskoine tavaroineen. Siellä tällaiset Japani-fanit viihtyivät pitkään kaikkea hypistellen ja ihmetellen. Kotimatkalla kävimme vilkaisemassa paheellista Soi Cowboy -katua neonvaloineen ja turistilaumoineen.

KUU: 2 x udon curry, 1 x grilled ox tongue; 540 bahtia (13.25 euroa)
Ei näytä kummoiselta mutta oli todella hyvää japanilaista currya. Doesn't look like much but it was really delicious japanese curry.

Jälkiruoaksi tuorejäätelöä, joka valmistettiin asiakkaiden silmien edessä typellä jäähdytetyissä altaissa. For dessert we had fresh ice cream that was made in front of your eyes using vats cooled with liquid nitrogen.

Annoksemme valmistus on loppusuoralla. Our ice cream is almost ready.

Central World shopping mall.

Central World shopping mall.

Hello Kitty toivottaa sinut tervetulleeksi ostoksille Zen-tavarataloon. Hello Kitty welcomes you to shopping in Zen department store.

Zenissä mallinuketkin ovat erilaisia kuin muualla. In Zen even the  mannequins are different than elsewhere.

Soi Cowboy, paheiden katu. Soi Cowboy, the street of sin.


Carlos Drake, seikkailija

Luku 282

Jupiterin vieressä kaaoksen aalto ja musta massa olivat jähmettyneinä vastakkain hirvittävässä voimien mittelyssä. Valtavien voimien kohtaamisen aiheuttama jähmettymisreaktio alkoi levitä hitaasti mutta varmasti laajemmalle alueelle. Tämän kaiken keskelle saapui yhtäkkiä pieni kivinen patsas. 

Alkaako nyt tapahtumaan?

Vai kivettyykö patsas entisestään?

Vastaukset näihin kivenkoviin kysymyksiin ja paljon muuta iskunkestävää seuraavassa jaksossa tarinassa Carlos Drake, seikkailija.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti