lauantai 17. joulukuuta 2011

Day 148: Short trip to Docklands

Kävimme päivällä lyhyen reissun Docklandsissa, joka on satama-alueelle rakennettu uusi alue. Syy sinne menoomme oli Harbour Town, outlet-liikkeiden ja ravintoloiden keskittymä. Tutkailimme liikkeitä jonkin aikaa mutta ei siellä ollut mitään erikoista ja kyllästyimme nopeasti. Ainoat kiinnostavat paikat olivat herkullinen espanjalainen suklaakahvila ja kiva australialainen paperikauppa. Palasimme kaupunkiin ilmaisen turistiratikan kyydillä, ja kävimme kaupassa ja syömässä hampurilaiset lounaaksi. Sitten palasimme hotellille ottamaan iisisti, tänään kun ei huvittanut tehdä oikein mitään. Ilta meni Suomeen skypetellessä ja elokuvia katsellessa. Olemme olleet pari viime päivää aika väsyneitä ja nuhaisia, varmaan flunssa koittaa tulla päälle. Oho, nyt meinasin tippua tuolilta kun telkkarista alkoi kuulua suomenkielistä puhetta! Näyttävät näköjään jonkin suomalaisen leffan täällä, Outi Mäenpää ja Martti Suosalo tuossa keskustelevat, ihan absurdia. Ja Kari näki aikaisemmin mainoksen Kill Arman -ohjelmasta, sekin alkaa pyöriä täällä pian. Kappas.Carlos Drake, seikkailija

Luku 148


Ona ja Elviira istuutuivat pöytään ja tilasivat tuplajakkipurilaiset kaikilla mausteilla. Ona lähti käymään naistenhuoneessa ja Elviira jäi pöytään istumaan. Heti Onan lähdettyä mustakaapuinen hahmo istuutui Elviiraa vastapäätä. "Niin?", Elviira kysyi. Hän ei pystynyt näkemään hahmon kasvoja hupun alta. Silti hänellä oli vahvasti sellainen olo, että hän oli tavannut hahmon aikaisemmin. Mustakaapu istui liikkumatta ja sanomatta mitään. "Tunnenko sinut?", Elviira kysyi. Mustakaapu nyökäytti päätään. Samaan aikaan Elviira tajusi, että ravintola oli hiljentynyt ja kukaan ei liikkunut. Hän katsoi tarkemmin ympärilleen ja näki, että kaikki asiakkaat olivat jähmettyneet paikoilleen. Baaritiskin takana oleva universaalikello oli pysähtynyt ja baarimikon ilmaan heittämät kaksi pulloa pysyivät liikkumatta ilmassa. Mustakaapuinen hahmo nosti hitaasti kätensä ja veti hupun päänsä päältä. "Sinä!", Elviira sanoi.


Kuka?


Mitähäh?


Vastaukset näihin paikalleen jääneisiin kysymyksiin ja paljon muuta seisahtunutta seuraavassa jaksossa tarinassa Carlos Drake, seikkailija.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti