torstai 22. joulukuuta 2011

Day 153: Extra day of rest in Mallacoota

Mökkien vaihtamisen takia jouduimme heräämään aikaisin, ja yhdeksän jälkeen siirsimme tavaramme viereiseen mökkiin. Lähdimme autolla tutkimaan lähiseutua, jotenkin eilisen jälkeen ei kävely maittanut... Ajoimme rantateitä ja kävimme katsomassa toisen maailmansodan aikaista bunkkeria, joka oli ikävä kyllä auki vain tiistaisin. Palasimme Mallacootan keskustaan, laitoimme auton parkkiin ja kävelimme katsastamassa pääkadun varrella olevat liikkeet, joita ei kyllä montaa ollut, Mallacoota on todella pieni paikka. Kävimme syömässä lounaaksi dumplingseja Lucy's Noodles -nimisessä paikassa, ja sitten lähdimme ruokakaupan kautta mökille. Olimme olleet aamusta aivan älyttömän väsyneitä, hyvä kun silmät pysyivät auki, joten eihän siinä auttanut muu kuin ottaa päiväunet. Heräsimme iltapäivällä, ja hetken oli tosi sekava olo, kun ulkoa kuului lasten ja kesän ääniä ja tuntui että olisimme Suomessa juhannuksen vietossa. Itse asiassa on niin vahva juhannusolo että tekee kauheasti mieli makkaraa ja siideriä! Täällä vietämme nyt rauhallista kesäiltaa leväten ja rentoutuen.

Varokaa riikinkukkoja! Beware of the peacocks!

Mallacoota town.

Vasemmalla ensimmäinen mökkimme, oikealle se johon siirryimme seuraavaksi yöksi. On the left our first cabin, on the right the one we moved into for the next night.


Carlos Drake, seikkailija

Luku 153

Karkaiisen ulottuvuudessa kirkkaana hohtava haarniska veteli Moonwalkia edestakaisin ja heilutteli samalla miekkaansa iloisesti puolelta toiselle. 

Huh?

Vastaus tähän jacksonmaiseen kysymykseen ja paljon muuta michaelia seuraavassa jaksossa tarinassa Carlos Drake, seikkailija.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti