sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Day 170: Boring Sunday

Blääh. Pyykkipäivä. Ja asioidenjärjestelypäivä. Lounaaksi valmislasagnea kaupan tiskiltä hintaan 4.5 dollaria, yllättävän hyvää. Aurinkoinen ja vaihteeksi tyyni päivä, eli siis kuuma. Alkuillasta kävimme kaupungilla pyörähtämässä ja istuskelemassa puiston penkillä katselemassa ihmisiä. Täällä oli joku tärkeä rugby-peli jota puolet kaupungista oli katsomassa. Rauhallinen tunnelma kaupungilla, oikea perussunnuntai. Olemme jo lähtötunnelmissa, joten ei oikein pysty keskittymään mihinkään.Carlos Drake, seikkailija

Luku 170


Philomenon heräsi hetkellisesti, kun Dimli kaatui lattialle Sven Nuhanenän viereen. Hetkessä molemmat kuorsasivat stemmassa Abban "Dancing queen" hittiä. Philomenon jatkoi uniaan kuorsauksista ja kapakan muista äänistä välittämättä. Hänen unensa syveni ja pian hän vajosi unen tasolle, jota Magaarien taikasepät kutsuivat "Henkiuneksi". Philomenonin syvin olemus (nimeltään Royce) irtautui hänen kehostaan ja lähti kiireen vilkkaa käpälämäkeen.


Saako Dimlille ja Svenille esittää toiveita?


Mihin Roycella oli kiire?


Vastaukset näihin tanssittaviin kysymyksiin ja paljon muuta svengaavaa seuraavassa jaksossa tarinassa Carlos Drake, seikkailija.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti