keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Day 187: Existing, not living

Outo välipäivä tänään. Olemme pesseet pyykkiä, järjestäneet huomiselle ohjelmaa ja käyneet vähän kaupungilla. Jostain syystä löysimme itsemme European Cafesta, eikä kummallakaan ollut mitään hajua miten sinne päädyimme. Mutta kun sisälle mentiin, niin pakkohan meidän oli tilata kahvit ja viinerit. Luin loppuun Kingin uusimman, voi miten surullinen loppu siinä oli. Herrasta on tullut melkoinen tunteiden liikuttaja vanhemmiten. Kiinnostava tarina joka jälleen kerran kiteytyi ihmisen pahuuden ja hyvyyden väliseen konfliktiin.Carlos Drake, seikkailija

Luku 187

Royce oli juuri pääsemässä näköetäisyydelle valoilmiöstä, kun se yhtäkkiä lähti kiihdyttämään kovaa vauhtia poispäin. Royce lähti seuraamaan sitä mutta jäi jonkin verran jälkeen. Valo matkasi suoraan kohti Mustan Tahdon kotia. Pitkän ajan kuluttua edessäpäin alkoi näkyä jotain jättiläismäisen kokoista ja avaruuttakin mustempaa. Edessä oli Mustan Tahdon Portit. Portit koostuivat kolmesta osasta ja jokainen osa oli saman korkuinen kuin kahdeksan Jupiterin kokoista planeettaa päällekkäin asetettuna. Portit olivat ainoa reitti Mustan Tahdon kotiin ja niitä suojeli vahva taika. Jos joku yrittäisi mennä sisään porttien vierestä, alta tai yli hän huomaisi olevansa taas porttien edessä. Valo suuntasi kohti porttien vasenta puoliskoa. Royce oli ällistynyt, useimmat olettaisivat, että keskimmäinen osa oli se, mistä pääsi sisään. Todellisuudessa juuri vasen puolisko oli sisäänkäynti. Valo oli jo melkein portin luona ja Royce hidasti vauhtiaan, koska oli varma, että hän saisi valon pian kiinni. Valo jatkoi hidastamatta ja lensi portin läpi. Royce pysähtyi kokonaan hämmästyksestä. Vasta nyt hänen mieleensä tuli ajatella, että kyseessä saattoi olla joku jolle Musta Tahto oli antanut kotinsa koordinaatit ja vapaan pääsyn sinne. Ehkä se oli joku, joka oli suorittamassa salaista tehtävää aivan niin kuin hän itsekin oli. Royce saapui portin eteen ja aikoi juuri suorittaa taian, jolla pääsisi sisään, kun portin läpi tunkeutui suuri käsi, jossa oli kahdeksan samanpituista sormea ja kaksi peukaloa. Käsi otti Roycen tiukkaan otteeseen (vaikka Royce olikin aineeton) ja vetäytyi takaisin portin läpi Royce mukanaan.

Iso käsi Roycelle?

Onko Roycella peukalo keskellä kämmentä?

Vai onko Royce aivan kädetön?

Vastaukset näihin käsittämättömiin kysymyksiin ja paljon muuta käsiteltävää seuraavassa jaksossa tarinassa Carlos Drake, seikkailija.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti