sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Day 184: 90 fairy tales in 90 minutes

Päivä alkoi pilvisenä ja yltyi sateiseksi, joten alkupuoli päivästä meni kirjojen kanssa pötkötellen. Illaksi sää kirkastui, ja kävimme syömässä MVP-burgerit aiemman hostellimme alakerrassa olevassa kasvisravintolassa. Kokkikaan ei tiennyt mitä MVP tarkoittaa, joten se jäi mysteeriksi, mutta erittäin hyvät ja täyttävät kasvishampurilaiset ne olivat, täyttä tavaraa. Keittiö oli kyllä aika hidas, ja jouduimme kiireen vilkkaa kipittämään mahat höllyen kilometrin päähän ulkoilmateatteria katsomaan. Body in Space -niminen nelihenkinen teatteriryhmä esitti ilmaiseksi komedian "All the Fairy Tales You Know (and Some You Don't)...". Ideana oli esittää 90 satua 90 minuutissa, ja se oli toteutettu hyvin samaan tapaan kuin männä vuosina Suomessa näkemämme Shakespearen kootut teokset 90 minuutissa. Harrastelijamaisuus näkyi, mutta ei se haitannut pahemmin. Saimme muutamat hyvät naurut, ja sehän on aina kotiin päin. Palasimme majatalolle juomaan iltateet ja katsoimme telkkarista lisää komediaa, Blades of Glory nimittäin oli alkanut juuri sopivasti kun istahdimme television ääreen.

East Cafe: MVP Burger 14 dollaria


Carlos Drake, seikkailija

Luku 184


Carlos ehti pudota jonkin matkaa ennen kuin jotain tarttui hänen kaulukseensa pysäyttäen hänen vauhtinsa. Sitten hän lähti nousemaan ylöspäin roikkuen kuin kala koukussa. Hän kääntyi katsomaan ja näki, että hänen kauluksessaan oli kiinni suurikokoinen teräksinen koukku. Koukku puolestaan oli kiinni ohuessa oranssissa nailonköydessä, joka katosi ylöspäin joen halkoneen kallion päälle. Carlos nousi hitaasti ja tasaisesti ylöspäin. Jonkin ajan kuluttua hän saavutti kallion reunan ja sitten hän olikin jo itse kallion päällä. Parin metrin päässä kallion reunamasta sojotti isokokoinen vinssi, joka oli hinannut Carloksen ylös. Vinssiä käyttänyt mies seisoi selin Carlokseen ja selvitteli oranssia köyttä. Hän oli Carloksen mielestä hyvin tutun oloinen. Sitten mies kääntyi ja Carlos näki, että mies oli hän itse.


Carlos?


Carlos Drake?


Vastaukset näihin Carlosmaisiin kysymyksiin ja paljon muuta Drakemaista seuraavassa jaksossa tarinassa Carlos Drake, seikkailija.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti