sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Day 191: Apathy feels quite good, actually

Voi miten ihmeellisen saamattomia olemme olleetkaan. Kaupassa sentään kävimme, ja teimme ruokaa. Muuten päivä on kulunut lähinnä ihmetellessä, lueskellessa, muiden asukkaiden kanssa jutellessa ja telkkaria katsellessa. Ja jouduimme muuttamaan huonetta pariksi päiväksi, sillä huoneemme lukko meni rikki. Lehdessä kerrottiin, että Hobitti-elokuvaan haettiin Wellingtonissa satoja avustajia pieniin rooleihin eilen, ja paikalle oli ilmestynyt tuhansia ihmisiä kilpailemaan rooleista. Olisipa mahtavaa päästä mukaan siihen leffaan edes pienenä örkkinä! Mutta avustajien piti olla kiwejä, turistit eivät kelvanneet, nyyh.

Tässä linkki hauskaan kesäbiisiin, jonka bongasimme radiosta autoreissullamme Golden Bayhin: Unique 2; Break my stride. Laulajan ääni muistuttaa aika paljon Ace of Basen laulajaa.


Carlos Drake, seikkailija

Luku 191

Elviira heräsi ja pyyhki kuolan leuastaan. Hän nousi seisomaan ja katseli haukotellen edessään olevaa liekkijanaa. Hän alkoi jo huolestua, Kapteenista ei näkynyt merkkiäkään ja Elviiralla oli nälkä ja jano. Elviira tiesi ettei hän pystyisi murtamaan ilmavankilan taikaa ellei hän saisi ulkopuolista apua. Ilmavankilan taika raukeaisi myös, jos Kapteeni kuolisi tai hän menettäisi taikavoimansa. Samalla hetkellä, kun Elviira pohti näitä asioita, ilmavankila katosi hänen ympäriltään. Nyt Elviira leijaili suojattomana avaruudessa ja hänellä oli vain muutama sekunti aikaa keksiä jotain ennen kuin häneltä loppuisi happi. 

Miten Elviiran käy?

Miten vaaleissa käy?

Käykö kello?

Vastaukset näihin käytännöllisiin kysymyksiin ja paljon muuta käypää seuraavassa jaksossa tarinassa Carlos Drake, seikkailija.
2 kommenttia:

Maikki kirjoitti...

he he he katoitteko tubelta sen biisin originaalin? tosi korni, Kari tykkäis!

Tau kirjoitti...

Ihan oikein tiesit, tottakai katottiin originaali kans ja Karin mielestä se oli mahtava! :D

Lähetä kommentti