maanantai 30. tammikuuta 2012

Day 192: Short walk in the Grampians

Tänään oli pyhäpäivä ja sen vuoksi yleinen vapaapäivä Nelsonin alueella, joten sellainen sunnuntaifiilis oli selvästi havaittavissa vaikka maanantai olikin. Kävimme puolen päivän aikaan kahvilla Zumossa ja kaupassa hakemassa lounastarpeet, ja tulimme sitten kokkailemaan majataloon kanapastaa. Ruoan jälkeen pidimme pienen sulattelutauon, ja lähdimme sitten ilta-auringossa kävelylle Grampiansille, tuolle isolle kukkulalle Nelsonin takana jolla aiemminkin olemme kulkeneet. Kiipesimme ensin huipulle ja löysimme sieltä uuden polun jota pitkin pääsi kiertämään kukkulan toista puolta alas ja takaisin majatalolle. Parin tunnin kävely siitä tuli, ja hienoja maisemia saimme taas ihailla. Kameran olin jättänyt kotiin, kun olimme jo aiemmin näpsineet kuvia samasta kukkulasta, mutta ehkä se olisi sittenkin pitänyt ottaa mukaan, muutama hieno näkymä olisi ollut kiva piristys blogille. Matkalla näimme taas lampaita, ne tarkkailivat meitä ja juoksivat heti karkuun kun näytti siltä että tulemme lähelle. Näimme myös pari aasia aitauksessa, toinen niistä oli hauskasti musta-valko-laikukas. Kasvot reippailusta hehkuen palasimme illanviettoon majatalolle.


Carlos Drake, seikkailija

Luku 192


Pöm oli ensi alkuun yrittänyt päästä haarniskasta ulos mutta oli pian luovuttanut huomattuaan ettei pystynyt tekemään mitään. Haarniska kiisi hurjaa vauhtia avaruuden halki ja sukelsi välillä mustiin aukkoihin, joita se käytti nopeuttaakseen matkaa. Pömillä oli erinomaiset näkymät haarniskan sisältä, vaikka silmien kohdalla olikin vain yksi kapea aukko. Haarniska heijasti kolmiulotteisen, 360 asteisen näkymän suoraan Pömin näköhermoihin. Hänellä oli kestänyt jonkin aikaa tottua katselemaan ympäristöä uudella tavalla, mutta nyt hän seurasi matkantekoa kiinnostuneena. Sitten he jo lähestyivät tutun näköistä planeettaa: se oli Maapallo. Haarniska syöksyi kovaa vauhtia ilmakehän läpi ja laskeutui pian tutun liikkeen eteen ja astui sisään ovesta. Haarniska avautui ja päästi Pömin ulos. "Loistavaa! Ennustus toteutui aivan niin kuin pitikin! Onko sinulla muki minulle?", sanoi pesulanomistaja Lungi, joka seisoi hohtavan valkoisiin vaatteisiin puettuna Pömin edessä.


Onko Lungi rauhallinen?


Onko Pöm lungi?


Onko Lungi ihan pöm?


Vastaukset näihin rauhallisiin kysymyksiin ja paljon muuta rentoa seuraavassa jaksossa tarinassa Carlos Drake, seikkailija.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti