lauantai 3. maaliskuuta 2012

Day 225: City Saturday

Mukava kaupunkipäivä, kävimme kävelemässä sateen lomassa ja kauppoja kiertelemässä ja muotinäytöstä seuraamassa ja kahvilla ja pita-leivällä ja kaupassa. Ja sitten teimme ruokaa ja skypettelimme Suomeen ja pesimme pyykkiä  ja valmistauduimme matkan seuraavaan etappiin surffailemalla netissä. Näissä merkeissä päivä meni yllättävän nopeasti. Tälle päivälle oli luvattu kovaa myrskytuulta ja sadetta, ja se harmitti kun olimme ajatelleet että kävisimme tänään kokeilemassa SUPia. Kun kysyin aikataulua tälle päivälle, kuulin että kaikki tunnit on peruttu huonon sään vuoksi, kyllä otti päästä. Toivottavasti sitten Thaimaassa olisi tilaisuus kokeilla SUPia, muuten jää harmittamaan.


Carlos Drake, seikkailija

Luku 225


Pömin lähdettyä (kuin raketti), Lungi jäi hetkeksi seisomaan paikalleen ja katselemaan taivaalle. Hetken päästä hän asteli takaisin pesulaan. Hän lukitsi pesulan ulko-oven ja laittoi ikkunaan kyltin: "Suljettu lopullisesti, lähtenyt valloittamaan maailmankaikkeutta!" Sitten hän asteli rivakoin askelin pesulan takahuoneeseen. Siellä hän meni huoneen nurkkaan ja aukaisi pienen huomaamattoman oven, jonka takaa paljastui kirkkaasti valaistu pukuhuone. Lungi meni sisään ja sulki oven perässään. Sekunnin kuluttua ovi aukesi uudelleen ja ulos astui kirkkaanpunaiseen naamioon ja viittaan pukeutunut supersankari (Lungi, niille jotka eivät sitä heti hoksanneet). "Lätty lätisee ja konnat vapisee! Minä olen Plungi!" (Lungilla ei ollut kovinkaan hyvä mielikuvitus nimien keksimisessä). Plungi (siis Lungi) juoksi takaovesta ulos ja kompastui kaatuen pää edellä laskiämpäriin. Vähääkään piittaamatta moisesta vastoinkäymisestä Plungi jatkoi juoksemistaan ämpäri päässään kohti pesulan takana kulkevaa katua.


Lätiseekö lätty?


Vapiseeko konnat?


Vapiseeko lukijat?


Vastaukset näihin kysymyksiin ja paljon muuta seuraavassa jaksossa tarinassa Carlos Drake, seikkailija.

2 kommenttia:

Nina kirjoitti...

Hei!

Jos et pääse Thaimaassa kokeilemaan tai innostut siellä, niin voidaan ens kesänä mennä SUPpaileen meidän kulmille. Nokialta löytyy paikka missä niitä voi vuokrata.
http://www.erakettu.com/

Tau kirjoitti...

Mahtavaa! Ja olisihan se pitänyt arvata, että Tampereella se tämäkin harraste on mahdollista, jos jossain! :D Miksi mennä merta edemmäs.... ;)

Lähetä kommentti