perjantai 16. maaliskuuta 2012

Day 238: Feels like paradise

Aloitimme päivän makoilemalla rannalla auringossa. Kävimme välillä kävelyllä rantaviivaa seuraten, ja huomasimme että aivan läheisyydessä on SUPia tarjoavia yrityksiä parikin, hmmm... Uimme kuumassa meressä isojen aaltojen seassa, lueskelimme varjossa pötkötellen, söimme lounasta ja otimme lisää aurinkoa, joimme kylmiä juomia ja nautimme tuoreita hedelmiä (tässä paikassa tuodaan joka iltapäivä asukkaille hedelmiä välipalaksi omasta puutarhasta, tänään oli ananasta, eilen saimme hauskoja makeita minibanaaneja), kävimme siestalla viilentymässä, kävelimme lisää rannalla, lueskelimme lisää, ja auringon laskettua menimme syömään illallista (kanaa eri tavoin, herkullista) ja kävelimme pimeällä rannalla ihailemassa lukuisia soihtuja ja muita valoja joita baareissa ja ravintoloissa oli sytytetty tunnelman luomiseksi. Perheitä ja pareja kulki rannalla ja istui syömässä tuoretta kalaa ravintoloissa. Tunnelma oli levollinen ja iloinen, kaikilla näytti olevan hauskaa. Hieno päivä, ihanaa olla aloillaan hetki ja nauttia pysähtyneisyyden tunteesta ja kuumasta ihosta ja hyvästä kirjasta.

Banana Garden iltavalaistuksessa. Banana Garden in the night.

Rannalla oli kiva kävellä ja katsella lukuisia valaistuja ravintoloita. It was nice to walk on the beach and look at all the nicely lit restaurants.

Poika harjoitteli tulitemppuja. A boy practising fire tricks.


Carlos Drake, seikkailija

Luku 238

Seuraavaksi meillä on vuorossa Carloksen huippusuosittu tietovisa "Carlos Kysyy".

Ja tämänkertainen kysymys kuuluu, mikä seuraavista on saari Thaimaassa:

A. Koh Kakka

B. Koh Uloste

C. Koh Lanta

Kun olet mielestäsi arvannut oikean vastauksen (vastaukseksi käy myös Kanada), lähetä se meille tänne toimitukseen telepaattisesti. Arvomme oikein vastanneiden kesken kymmenen kappaletta maailman ohuinta kirjaa: "Suomen kokoomuspuolueen hyvät päätökset 2000-luvulla". Ja vielä väärin vastanneille maailman toiseksi ohuimman kirjan "Suomen päivittäistavarakaupan hinnanalennukset kautta aikojen".

Kiitos ja ensi viikolla jälleen uusi jännittävä visa. Siihen asti, se on höpölörskis ja miukkilismaukkulis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti