lauantai 17. maaliskuuta 2012

Day 239: Just like yesterday

Tämä päivä oli melkein täydellinen toisinto eilisestä. Aamulla aurinkoa ja uintia, lounasta ulkona, pieni siesta, lukemista ja surffailua, kaupassa käynti, lyhyt ukkoskuuro, illallinen ja jälkkäriksi mangoa tahmean kookosriisin kera, nam. Mukava tarjoilijarouva tilasi sitä erityisesti meitä varten kaupungista, kun kuuli että pidämme siitä kovasti. Ihania ihmisiä täällä. Uskomatonta miten nopeasti päivät menevät vaikkei tee mitään. Aika paljon ruotsin kieltä olemme kuulleet puhuttavan, tuntuu että lähes puolet vieraista on ruotsalaisia. Myös suomalaisia on havaittu. Huomasin että tunnistan suomalaisen naisen jo ulkonäöstä. Näin vaan meilläkin on omat kansallispiirteemme. Luimme että joku komitea on todennut astiakuivauskaapin olevan suomalaisen muotoilun paras saavutus, ja täytyy sanoa että olemme taipuvaisia olemaan samaa mieltä, niin paljon sitä on kaivattu tällä matkalla eri maissa. Siinäpä innovaatio josta pitäisi tehdä vientituote!Carlos Drake, seikkailija

Luku 239

Svalbard kertoi äidistään ja leluavaruusaluksistaan ja sai ilmaiset supercappucinot (kymmenen shottia espressoa ja tippa maitoa) vastineeksi. Tämä sai Svalbardin täysin sekaisin, eli toisin sanoen hänestä ei huomannut mitään normaalista poikkeavaa. Svalbard juoksi ulos kahvilasta ja kaappasi lähimmän avaruusaluksen banaanin avulla. Hän painoi aluksen nastan lautaan (kirjaimellisesti, sillä jupiterilaisten avaruusalukset vaativat käynnistyäkseen atominastan painamisen hiilikuitulautaan). Alus syöksähti pois Jupiterin pinnalta ja avaruuteen täydellä valonnopeudella. Sattumoisin juuri sillä hetkellä Jupiterin ohi kulki jotain suurta ja pimeää. Alus törmäsi suoraan päin pimeyttä ja katosi sitten sen sisään jälkeäkään jättämättä. Ja pimeys pysähtyi.

Heittikö Svalbard veivinsä?

Vetikö hän viimeisen henkäyksensä?

Lähtikö hän manan majoille?

Liittyikö hän esi-isiensä seuraan?

Delasiko hän?

Ripustiko hän hanskat naulaan?

Laulaako hän nyt yläkerran kuorossa?

Puskeeko hän voikukkia?

Eikö häntä enää ole?

Lepääkö hän rauhassa?

Vastaukset näihin haudanvakaviin kysymyksiin ja paljon muuta kuolettavan tylsää seuraavassa jaksossa tarinassa Carlos Drake, seikkailija.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti