perjantai 2. syyskuuta 2011

Day 42: Sick in Berlin

Yääh, mulla on daas duha! Ja lämpöäkin, taisin saada vuokraemännältä flunssan kun käteltiin. Erittäin epäreilua, päivä on ollut sään puolesta mitä parhain ulkoiluun mutta minä olen ollut niin poikki koko ajan että olen vain nukkunut. Tai yrittänyt nukkua, nimittäin yläkerran naapurissa on koko päivä paukuteltu vasaraa, siihen herättiin jo ennen aamukahdeksaa ja sama homma on jatkunut pitkin päivää, mitä nyt lounastauon piti vasaroija. Ollaan täällä keskenämme mietitty että mitä siellä oikein tehdään, se vasarointi kun on ollut jatkuvaa, ei siis mitään kasaamistaukoja tai muita, pelkkää nakutusta hirveää tahtia, ainakin 20 000 lyöntiä vähintään. Aamu meni siis ihan höpöksi, ja palasimmekin takaisin sänkyyn nukkumaan kunnon päikkärit vasaroinnin säestyksellä. Kahden aikaan iltapäivällä herättiin, kerättiin voimia kaupassakäyntiin ja siinäpä se. Sitten ollaan vain lueskeltu ja surffattu netissä ja minä olen torkkunut. Se surkea 30 megaa meni jo eilen umpeen, mutta siitä huolimatta netti pelitti ihan hyvin, joten ajattelimme että se on vain joku kumma jäänne softassa ja nyt netti toimii kuukauden. Olimme väärässä. Illalla nettiselain lakkasi toimimasta kesken surffauksen ja herjasi vain jotain liebe kunde -juttua, lataamamme "kuukauden" summa kesti siis meillä vuorokauden. Onneksi paketin mukana oli tullut joku kuponki, jolla sai viikon ilmaista surffausta. Aktivoimme kupongin sisältämän salakoodin (joka piti siis oikeasti raaputtaa esiin, wtf?!!) ja puolen tunnin odotuksen jälkeen se alkoi toimia ja sillä nyt surffataan. Se riittää meille siis ehkä kuudeksi tunniksi. Huomenna pitää kai yrittää raahautua johonkin kysymään neuvoa, minusta on vain liikaa maksaa 45 euroa päivän nettiyhteydestä ja tunnen itseni hieman huijatuksi. Kostoksi ostimme kaupasta hirveän kasan suklaata, hahaa! Lääkkeeksi ostimme myös pullon punaviiniä lähikaupasta, Yellow Tail elikkäs se kenguruviini 4.99 e täällä...


Carlos Drake, seikkailija.

Luku 42


Mainostauko!


Tadadadaaadaaadddddaaaadada. Oletko kyllästynyt mauttomiin leipiin? Kaipaatko jotain uutta leipäläpeesi? Haluatko palaa? Siinä tapauksessa tämä on juuri sinulle: Uusi vallankumouksellinen leipä on laskeutunut keskuuteemme: ChiliPaakarin Chilirieska! 
Maista Chilirieskaa ja kohta suustasi lyö lieskaa! Onko juuri sinussa miestä tai naista maistamaan Chilirieskaa ilman tuskanhuutoja? Jos luulet että on, juokse heti lähimpään kauppaan ja ota tulikuuma uutuusleipä käteesi. Mutta muista: Tämä tuote on vain tosi kuumille tapauksille.


Tadaaraa, osta nyt Chilirieskaa, pian olet pelkkää lieskaa.


-Hei Arska?
-Mmm, häh?
-Miten ihmeessä sä oot noin kännissä?
-No kun kävin ostamassa sitä uutta Patelan Ponua, se on tosi tujua tavaraa, 55% täyttä kotipolttoista.
-Vau, sen kyllä huomaakin susta, sähän oot ihan pihalla.
-Joo, ennen tarvin ainakin kaksi pulloa kossua, että olin konttauskunnossa mutta nyt riittää puoli pulloa Patelan Ponua. Rahaakin siinä säästää ja tietysti aikaa, nykyään olen taju pois jopa 77% nopeammin kuin ennen. Siis mieti, jopa 77%, ja tämä on tutkittu juttu kuule.
-Mistä sitä Patelan Ponua sitten saa?
-No, tietenkin Patelan Ponulasta, sieltä Pirtukujalta, kysy Läski-Tanea.
-Kiitti, lähdenkin tästä heti hakemaan lestin, kontataan kohta yhdessä.
Patelan Ponua kun juot niin itsellesi parasta suot, osta siis Patelan Ponua!


Varsinainen ohjelmamme jatkuu seuraavassa jaksossa tarinassa Carlos Drake, seikkailija.

2 kommenttia:

mla kirjoitti...

Tuolla vuoden vanha juttu nettitikuista Berliinissä

http://www.suomalaiset.de/forum/showthread.php?t=9912

Jos joku noista linkkien takaa löytyvistä olisi halvempi :)

Tau kirjoitti...

Joo kiitos linkistä, ei täällä nää asiat mene ollenkaan niin helposti mitä luulis...

Lähetä kommentti