tiistai 13. syyskuuta 2011

Day 51: Hot in the city

Heräsimme aurinkoiseen aamuun ja päätimme lähteä sunnuntaibrunssille Circus-hostelliin. Yksi kivoista piirteistä Berliinissä on se, että täällä saa aamiaista melkein mihin aikaan vaan. Viikonloppuisin kahvilat täyttyvät brunssille tulevista asiakkaista, eikä täällä pidetä kiirettä vaan istuskellaan pitkään ja hartaasti ystävien kanssa ruoan ääressä. My kind of town. Circuksen aamiaisbuffet maksoi viisi euroa, ja siihen kuului yksi valinnainen juoma ja perusbuffetpöytä eli muro-mysli-jogurtti-osasto sekä leikkeleet, juustot ja leivät, hedelmäsiivut ja muuta pientä. Pötsit piukeina käveltiin kauheassa helteessä muurin historian näyttelyyn ja Mauerparkin kirpputorille. Väkeä oli liikkeellä aivan älyttömästi, paljon enemmän kuin edellisenä sunnuntaina. Puistossa oli ilmeisesti karaokekilpailu käynnissä, ja ihmiset grillasivat ruokaa ja itseään nurmella. Sieltä tulimme kotiin ja Nina valmistautui kotimatkaan. Tuntui haikealta saatella Nina taksille, äkkiä menivät nämäkin päivät. Palasimme kotiin siivoamaan, mutta se touhu piti keskeyttää kun tuli ihan mieletön ukkosmyrsky. Sen sijaan koitettiin metsästää salamoita kameralla, mutta huonolla menestyksellä. Semmoista jyrinää en ole kyllä ikinä kuullut, talo tärisi ja taivas repesi ja yhä vaan kuului Mauerparkista juhlinnan ääniä ja säkkipillin soittoa, saksalaiset eivät näköjään pienistä hätkähdä.

Yksi salama saatiin kiinni. We succeeded in catching one lightning.


Carlos Drake, seikkailija

Luku 51

Koska olemme saaneet toimitukseemme lukuisia kyselyitä muiden tarinassamme esiintyvien hahmojen tilanteesta, käymme ne seuraavassa pikaisesti läpi.

Rabbi oli voittanut tanssikilpailun ja saanut rahakkaan monivuotisen sopimuksen Las Vegasiin, siellä hän esiintyy taiteilijanimellä Rokkaava Rabbi.

Pulla oli siivonnut itsensä ja oli taas matkalla kohti Pumpernickeliä.

Elvander oli lähtenyt tätinsä luo syömään lättyjä.

Pim ja Pam olivat leikkineet valkaisuaineella ja juoksivat nyt sinisinä ja valkoisina ympäri pesulaa laulaen: Lungi se höpöttää ja ympäri pesulaa köpöttää.

Philomenon oli kyllästynyt, vaihtanut naamarinsa Bill Clintoniksi ja lähtenyt naisiin.

Ensi jaksossa palaamme normaaliin ohjelmaamme.

1 kommentti:

Nina kirjoitti...

Kiitos vielä teille mahtavasta viikonlopusta! Berliini teki suuren vaikutuksen. Oikeastaan kotona sen vasta tajusin kunnolla :)
Lento lähti 1,5 h myöhässä, kun kenttätyöntekijät eivät päässeet ukkosen takia lähettämään konetta radalle. Lensimme ukkospilven läpi, uusi kokemus sekin.

Lähetä kommentti