keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Day 67: Home Day

Aikamme Berliinissä lähestyy loppuaan, nyyh, ja sehän tietysti tarkoitti kotipäivää tänään. Asunto piti siivota ja tavarat pakata, ja henkisesti valmistautua irrottamaan otteensa tästä kaupungista. Haikeutta on siis ilmassa. Onneksi on sovittuna kivoja tapaamisia Helsinkiin, se piristää mieltä! Illalla kävimme vuokraemännän kanssa syömässä läheisessä intialaisessa ravintolassa (Aasma), jossa hyttyset hyökkäsivät kimppuumme oikein joukolla. Vähän kummallinen olo on, vaikea uskoa että huomenna ollaan taas Helsingissä. Aika on mennyt ihan uskomattoman nopeasti, tuntuu että vasta pari viikkoa sitten tultiin ja nyt jo pitäisi lähteä. Paljon on nähty uusia puolia ja paikkoja Berliinistä. On ollut ihanaa olla täällä ja tutustua kaupunkiin omassa tahdissa. Ystävällinen, rento ja tapahtumarikas mielikuva kaupungista jäi edelleen. Kyllä täällä voisi viihtyä pitemmänkin aikaa, vuokrat ja ruoka ovat selvästi edullisempia kuin Helsingissä. Hieno kuukausi takana, ja hyvillä mielin jatkamme eteenpäin.


Carlos Drake, seikkailija

Luku 67

Pulla, kahvia rakastava, elävä avaruusalus syöksyi intergalaktisen risteyksen läpi kuin myrskytuuli. Hän meni seuraavasta mutkasta kuin lainelautailija ja kävi hetken verran pientareella mutta selvitti kuitenkin tilanteen verrattomalla lentotekniikalla. Hän sai rakettiskouden peräänsä lennettyään punaisia valoja päin astrokeskuksen eritasoliittymässä. Kaikeksi onneksi heidän väliinsä lensi vanha mummo Katz kauppamatkallaan ja Pulla pääsi karkuun. Hän kiihdytti niin paljon varppeja, että Frank lensi ohjaamon takaseinään ja litistyi lätyksi. Pulla lensi täydellä varppinopeudella mustaan aukkoon, joka toimi pikatienä maapallolle. Sekuntia myöhemmin hän putkahti ulos viemäriaukosta, joka sijaitsi Lungin pesulan edessä ja jarrutti renkaat kiljuen ja savuttaen. 

Onko lyhyestä matka kaunis?

Mitä mummo Katz oli menossa ostamaan?

Ei kai vaan taas vaari Henryn olutta?

Vastaukset näihin epämääräisiin kysymyksiin ja paljon muuta tarpeetonta seuraavassa jaksossa tarinassa Carlos Drake, seikkailija.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti