tiistai 20. syyskuuta 2011

Day 59: Chilling

Tänään oli suuri päivä: Tori Amoksen uuden levyn julkaisu! Kävelimme Aleksander Platzin Saturniin levyostoksille, ja sitten takaisin kotiin.Vielä ei olla ehditty kuunnella levyä, on ollut kaikenlaista pientä puuhaa ja kotihommaa esteenä, sillä Torin levyjähän ei voi kuunnella taustamusiikkina vaan niihin pitää keskittyä, varsinkin ensimmäisillä kuuntelukerroilla. Keikkaa odotellessa...

Aina odotettu tapaus: uusi levy Tori Amokselta! Always something to look forward to: a new CD from Tori Amos!


Carlos Drake, seikkailija

Luku 59


Carlos heräsi ja huomasi roikkuvansa pää alaspäin hämähäkinseittiin kiedottuna. Hän tunsi itsensä ihan Frodoksi. Carlos roikkui merirosvoaluksen keulassa ja katseli alaspäin veteen. Vesi ei muistuttanut tavallista vettä vaan näytti ihan ruskealta kastikkeelta. Carlos nuuhki hetken aikaa ja totesi, että neste oli nimenomaan ruskeaa kastiketta ja vieläpä pohjaanpalanutta sellaista. Aivan kuin todisteeksi tästä,  seuraavassa kastikeaallossa näkyi mustia hitusia. Alus halkoi kastikeaaltoja käyden välillä niin syvällä aallonpohjassa, että Carloksen hiukset hipoivat paksua soosia. Hän katsoi kummallekin puolelle ja näki suuria kelluvia perunamuusilauttoja, jotka ajelehtivat leppoisasti aallokossa. Alus sukelsi jälleen aallonpohjaan ja Carlos tunsi nykäisyn hiuksissaan. Hän taivutti hiukan niskaansa nähdäkseen paremmin mutta näki vain suurikokoisen ja mehevän lihapullan kelluvan vieressään. Seuraavassa hetkessä lihapulla aukaisi valtavan kokoisen kitansa, joka oli täynnä luonnottoman suuria hampaita. Carlos kiljaisi kauhusta ja yritti heilauttaa itsensä turvaan saaden aikaan vain pienen liikkeen, mutta se riitti pelastamaan hänet. Lihapullan hampaat loksahtivat parin sentin päässä Carloksen korvasta. Carlos heijasi itseään paniikissa edestakaisin, yrittäen saada lisää vauhtia. Lihapulla kaarteli hänen ympärillään odottaen tilaisuuttaan. Carlos keinui aluksen nokassa edelleen varsin vaatimattomassa kaaressa. Hän vilkaisi alaspäin ja näki, että lihapullia oli nyt viisi kappaletta, kaikilla oli suuret hampaita täynnä olevat kidat ammollaan ja ne kaartelivat kastikkeessa tyylikkäässä kahdeksikon muotoisessa kuviossa. Alus lähti jälleen sukeltamaan alaspäin ja lihapullat kerääntyivät odottamaan, että Carlos osuisi heidän kohdalleen.


Onko Carloksella nälkä?


Voiko lihapullalla olla nälkä?


Voiko nälkäistä lihapullaa syödä?


Voiko nälkäistä Carlosta syödä?


Vastaukset näihin syötäviin kysymyksiin ja paljon muuta ruokaisaa seuraavassa jaksossa tarinassa Carlos Drake, seikkailija. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti