sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Day 198: Halfway there

Ohoh, tänään onkin melkein juhlapäivä, olemme puolivälissä 396:n päivän projektiamme. Aika on mennyt kuin siivillä!

Tänään oli todella rauhallinen sunnuntaipäivä. Sää oli pilvinen ja illalla jopa sateinen joten uimareissu sai jäädä ja enimmäkseen oleilimme sisätiloissa. Söimme lounaan täällä alakerran pubissa, ja iltapäivällä nappasimme Kerryn, siivoojaneidon, mukaamme ja kävimme Kushissa kahvilla. Oli mukava jutella musiikista ja kulttuureista Kerryn kanssa, ja soitimme hänelle takaisin tultuamme suomalaista musiikkia. Kävimme vielä illalla kaupassa ja maistamassa paikallista herkkua uppopaistettua Moro-patukkaa, melkoinen pökäle se olikin. Nyt pakkailemme ja kuuntelemme musiikkia, olo on jo levoton ja tuntuu hyvältä päästä taas huomenna eteenpäin.


Carlos Drake, seikkailija

Luku 198


"No sitten viimeinen kysymys. Mikä on lempiruokasi ja miksi se on makarooniloora?"


"Ja Neiti C vastaa!"


"Öh, loora on hyvää!??"


"Ja Neiti A!"


"En juuri nyt halua vastata tuohon kysymykseen!"


"Ja viimeisenä Neiti B!"


"Auttakaa, poliisi!!!"


"Ja siinä oli viimeinen kysymys ja nyt on sitten päätöksen paikka Herra X:llä. Kenet otat mukaan matkalle, Neiti A:n, B:n vai C:n?"


"Voivoi, nyt on kyllä vaikea paikka. Hmmmmm... En nyt tiedä... Mutinaa... Minä valitsen Neiti C:n!"


"Ja kukahan näistä neideistä olisi Neiti C? No, ei ollut, se oli Neiti B! Ja ei ollut hänkään, se oli Neiti A! No siellähän se Neiti C on! Ja katsotaanpa sitten mitä sieltä matkapuolelta löytyy! Neiti A:lla olisi ollut maailmanympärimatka täysihoidolla! Voivoi sentään. Ja Neiti B:llä olisi ollut matka kuuhun täysihoidolla! Voivoi, harmin paikka! Ja Neiti C:llä on siellä matka Veräjälaaksoon toisen luokan istumapaikoilla! Onneksi olkoon kummallekin! Ja tässä vaiheessa toivotamme Kaltsun kanssa kaikille hyvää illanjatkoa! Ensi viikolla taas uudet jännittävät vieraat ja uusi ihana yleisö! Dadammadaaaddaa!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti