perjantai 10. helmikuuta 2012

Day 203: By bus to Picton

Paikan vaihto taas. Aamupäivästä isäntämme heitti meidät Blenheimin keskustaan ja kuljeskelimme siellä katselemassa markkinoita ja kaupunkia muuten vaan. Eksyimme myös kahville, ja kävimme lounaalla Sagaissa, kiitos Kerrylle vinkistä. Hyvät nuudelisapuskat oli, ja halvat. Puolen päivän aikaan lähdimme bussilla köröttelemään kohti Pictonia, joka sijaitsee aivan Eteläsaaren pohjoiskärjessä. Matkaa oli hulppeat puoli tuntia. Kävimme pikaisesti turisti-infossa hakemassa kartan ja muuta tietoa, ja sitten lähdimme Tombstone Backpackersiin, joka sijaitsee sopivasti Gravesend Placella hautausmaan vieressä. Saimme huoneemme, tervehdimme paikan kisuja ja lähdimme kauppareissulle. Joka kaupungissa joutuu heti ensimmäiseksi käymään kaupassa, että saa ruokahuollon pelaamaan. Uudessa-Seelannissa on kolme kauppaketjua, jotka ovat levittäytyneet joka paikkaan, ja ne ovat niin samanlaisia että alkaa jo muistikuvat mennä sekaisin. Löysimme matkan varrella kivan hollantilaisleipomon, ja ostimme sieltä palan maailman parasta porkkanakakkua. Kuvaa ei saatu, kun kakku tuli syötyä niin nopeasti. Alkoi sataa tihuuttaa, ja kaupunkikierros täytyi jättää väliin. Palasimme hostellille syömään ja sitten olemme surffailleet netissä ja suunnitelleet tulevaa. Vieläkin sataa, toivottavasti huomiseksi selkenee että pääsemme jo uloskin.

Eilen kuulimme musakanavalta kivan biisin Lisa Hanniganilta: Knots.

Sagai: Udon Chicken Noodle soup, 10 dollaria.

Hostellimme hautausmaan vieressä. Sisäänkäynti oli arkun muotoisesta etuovesta, ja huoneen avain on pääkallonavaimenperässä. Our hostel by the grave yard. Entrance was through a coffin shaped door, and the room key was in a skull shaped key chain.


Carlos Drake, seikkailija

Luku 203

"Kuka minut loi?", kysyi Mummo viimein suuren kysymyksensä. Virtanen aukaisi suunsa vastatakseen, ja juuri silloin hänen takanaan aukesi ovi ja joku tuli sisään avokonttoriin. Mummo katsoi suoraan kohti hänelle tuttua henkilöä: Carlos Drake, seikkailija, seisoi hämmentyneen näköisenä muutaman metrin päässä. Mummo ei tuhlannut aikaa vaan lähetti voimakkaan kuolemansäteen ja perään vielä tappavan annoksen Ulfrasinisäteilyä (Ulfrasinisäde on miljoona kertaa voimakkaampi kuin infrapunasäteily) kohti Carlosta. 

Kuka Mummon loi?

Kuka loi Virtasen?

Loiloi?

Vastaukset näihin loiviin kysymyksiin ja paljon muuta joikausta seuraavassa jaksossa tarinassa Carlos Drake, seikkailija.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti